به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کردستان، طی حکمی از سوی مدیرکل زندانهای کردستان حمزه علی دهقان به عنوان سرپرست جدید زندان قروه معرفی و با اهدای لوح تقدیر و هدیه ای به رسم یادبود از زحمات چندین ساله امیرارسلان بابویه قدردانی شد.
اسحاق ابراهیمی، مدیرکل زندانهای کردستان امروز، 21 شهریورماه در آئین تودیع و معارفه رئیس زندان قروه شغل زندانبانی را نوعی مدیریت بحران دانست و گفت: در زندان افرادی نگهداری می شوند که به دلیل مشکلاتی که آنان را روانه این مراکز کرده در شرایط روحی و روانی خاصی به سر می برند لذا پرسنل زندان می بایست بر اساس رسالت سازمانی که برعهده دارند این افراد آسیب پذیر را آماده بازگشت سعادتمندانه به جامعه نمایند، لذا چنانچه در این فرآیند دشوار کوچکترین اشتباهی صورت پذیرد آسیب های پس از آن جبران ناپذیر خواهد بود.
مدیرکل زندانهای کردستان تغییرات مدیریتی را موجب ایجاد تحول در مجموعه دانست و بیان کرد: در هر دستگاهی عمر مفید مدیریت به یک مقطع زمانی خاص محدود می شود و پس از آن می بایست شخص دیگری سکان مدیریت را در دست گرفته و با ایده های جدید تحول را در آن دستگاه به وجود آورد.
ابراهیمی موفقیت یک رئیس زندان را در گرو کار جمعی دانست و اظهار نمود: در مراکز اصلاحی و تربیتی صرفا توان مدیریتی نیست که زمینه موفقیت و تعالی مجموعه را فراهم می کند بلکه در این مراکز حساس این همکاری پرسنل و کار تیمی است که نتیجه بخش خواهد بود.مدیرکل زندانهای کردستان مسئولیت در نظام اسلامی را امانتی الهی قلمداد کرد و افزود: کسی که در نظام اسلامی مسئولیتی را بر عهده می گیرد باید تمام توان خود را در جهت به سرمنزل رساندن مسئولیت خود که نوعی امانت الهی بوده، به کار گیرد تا دچار خیانت در امانت نشود.
این عضو شورای قضائی استان توجه ویژه به سربازان را نیز خواستار شد و افزود: سربازان امانت های خانواده هایشان نزد ما می باشند که با توجه به آسیب زا بودن محیط زندان باید شرایط را طوری فراهم نمود که درمدت زمانی که مشغول به انجام خدمت مقدس سربازی می باشند ضمن کسب تجربه های لازم کوچکترین آسیبی متوجه آنان نشود که این مهم در گرو ارائه آموزش های لازم به آنان است.