کد خبر: 3641016
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۷

تحکیم بنیان خانواده؛ هدف از گسترش پروژه های تفریحی

گروه اجتماعی: شهردار ارومیه با اشاره به ظرفیت های بالای جذب گردشگر توسط دهکده گردشگری چی چست ارومیه، گفت: ساخت و گسترش پروژه های تفریحی و گردشگری، از سیاست های اجرایی شهرداری ارومیه، شور و نشاط و تحکیم بنیان خانواده ها است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، محمدحضرت پور دیروز20 شهریور در درنامه جانبی پنجمین جشنواره ملی انگور که در دهکده ساحلی چی چست ارومیه برگزار شد اظهار کرد: مجموعه دهکده گردشی چی چست ارومیه، مایه افتخار برای آذربایجان غربی بوده و این مجموعه تفریحی، گردشگری در نوع خود، در شمال غرب ایران بی نظیر است.

وی ادامه داد: در طول جشنواره انگور ارومیه، 8 هزار و 200 نفر از تمام کشور،در هتل های ارومیه مستقر شده اند و از مجموعه چی چست و جشنواره انگور بازدید کرده اند.

وی افزود: در جامعه کنونی که جوانان به سمت دخانیات و قلیان سوق یافته اند، گسترش فضاهای گردشگری و تفریحی چون دهکده ساحلی و گردشگری چی چست، موجب ایجاد شادی و نشاط در بین جوانان شده و آنها را از مواد مضر و اعتیاد آور دور خواهد کرد.

حضرت پور تصریح کرد: ساخت و گسترش پروژه های تفریحی و گردشگری، از سیاست های اجرایی شهرداری ارومیه، شور و نشاط و تحکیم بنیان خانواده ها است.

وی تاکید کرد: از اهداف مهم برگزاری جشنواره انگور در ارومیه، ایجاد محیطی شاداب و تزریق نشاط در بین جوانان بوده و جشنواره انگور سعی در فرهنگ سازی توجه به اقتصاد بومی و محلی در آذربایجان غربی را دنبال می کند.

حضرت پور با اشاره به افزایش تولید انگو در ارومیه، تصریح کرد: در طول پنج سال گذشته، صادرات انگور ارومیه هشت برابر افزایش داشته و صادرات انگور از ارومیه، به کشور های مجاور صورت می گیرد.

وی  افزود: ارومیه بزرگ ترین صادر کننده انگور در ایران بوده و با توجه به میزان تولید انگور در این شهر، توانسته بیشترین صادر کننده انگور در کشور باشد.

شهردار ارومیه بیان کرد: بدلیل رکود بخش مسکن در کشور،  درآمد شهرداری ارومیه نیز نسبت به سه سال گذشته کاهش یافته و در پروژه های عمرانی ارومیه تاثیر منفی گذاشته است.
captcha