کد خبر: 3642194
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۲

حمایت مسئولان از فعالان قرآنی به صورت زبانی است

قاری مسابقات قرآن کریم گفت: متاسفانه حمایت مسئولان از فعالان قرآنی تنها در مرحله زبانی مانده و به مرحله عمل نمی‌رسد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) فارس نوشت: مهدی پاپی در ارتباط با انتظارات یک نخبه قرآنی از مسئولان اظهار داشت: مسئولان در ظاهر وقتی فعالان قرآنی را می‌بینند شروع به تعریف و تمجید از آنان کرده و از حمایت‌های خود دم می‌زنند اما وقتی کار به برنامه‌ریزی برای حمایت از فعالان قرآنی و قاریان می‌رسد مسئولی برای پاسخگویی و حرف زدن پیدا نمی‌شود.

وی افزود: نخبه‌ای که دغدغه هزینه‌های ازدواج یا عدم داشتن شغل را دارد چگونه می‌تواند تمرکز خود را تنها به مسابقات برای کسب افتخار برای کشور و استانش معطوف بدارد و چرا باید تنها بنیاد نخبگان از چند نفر برتر رشته‌‎های حفظ کل و قرائت حمایت کرده و تنها آنان را به عنوان نخبه معرفی کند.

قاری مسابقات قرآن کریم از لرستان و شهر خرم‌آباد با اشاره به نقش برگزاری مسابقات در ایجاد علاقه برای حضور علاقه‌مندان در این عرصه ادامه داد: اصل مسابقات قرآن که با نام قرآن برگزار می‌شود این خود قابل تقدیر بوده و در بسط و گسترش فعالیت‌های قرآنی موثر است اما اینکه در مسابقات قرآن نفر برتر انتخاب می‌شود کار درستی نبوده چرا که در کشورهای دیگری چون مصر و عربستان افرادی که دارای استعداد بوده از نوجوانی در محافل بزرگ آنان را شرکت داده و به همگان معرفی می‌کنند.

وی تصریح کرد: در این کشورها مسئولان هزار نفر را به عنوان نخبه قرآنی معرفی و به همه آنان بها می‌دهند اما در ایران در یک مسابقه آن هم با استرس بسیار، فعالان قرآنی را دور هم جمع کرده و در نهایت در چند روز رقابت فشرده تنها چهار یا پنج نفر نخستت را به عنوان نخبه معرفی کرده و تسهیلات در اختیار آنان قرار می‌دهند.

پاپی با اشاره به حمایت‌های اداره کل اوقاف و امور خیریه استان از متسابقین برای شرکت در این دوره از مسابقات عنوان کرد: در مورد حمایت‌های اوقاف لرستان باید گفت که عدم حمایت از فعالان قرآنی تنها تقصیر آنان نیست چرا که کمبود بودجه در تمام ادارات و نهادهای کشور وجود دارد اما در زمینه هزینه اعزام به این دوره از مسابقات با مشکلاتی مواجه بودیم.

وی اضافه کرد: این امر خود موجب ناراحتی برخی از شرکت‌کنندگان اعزامی شد و کل هزینه‌ای که اوقاف لرستان پرداخت کرده است ۶ میلیون ریال برای رفت ‌و آمد بود که دو میلیون ریال آن هزینه بلیط خرم‌آباد تا تهران و دو میلیون ریال برگشت آن می‌شود و ارومیه تا تهران را هم اگر چهار میلیون ریال رفت و برگشت در نظر بگیریم در نهایت دو میلیون ریال کم آورده می‌‎شود.
captcha