کد خبر: 3642734
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۵
حجت‌الاسلام لطفیان:

قامت دین در چشمه زلال غدیر و عاشورا انعکاس پیدا می‌‌کند

کانون خبرنگاران نبأ: مدیرعامل مؤسسه صحیفه سجادیه و رساله حقوقيه گفت: قامت دین در چشمه زلال غدیر خم و عاشورا که در واقع کتاب مبین هستند انعکاس پیدا می‌‌کند و بهترین سند برای تداوم خط رسالت در جلوه امامت محسوب می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، همایش «خانواده و تعالی فرهنگی» با حضور تعدادی از خانواده‌های شرکت‌کننده در اردوهای اعزامی از استان‌های خراسان، سیستان و بلوچستان، یزد و اصفهان، 25 شهریورماه در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمود لطفیان سرگزی، مدیرعامل مؤسسه صحیفه سجادیه و رساله حقوقيه در این همایش با اشاره به اینکه مباهله، غدیر و عاشورا، آزمایشگاه و وسیله امتحان مدعيان ایمان و حلقه میانی رسالت و امامت است، گفت: قامت دین در چشمه زلال غدیر خم و عاشورا که در واقع کتاب مبین هستند انعکاس پیدا می‌‌کند و بهترین سند برای تداوم خط رسالت در جلوه امامت محسوب می‌شود.
کارشناس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم عنوان کرد: انتظار، غدیر و عاشورا، کیمیای دگرگون‌ساز دل‌ها و برای تشنگان، چشمه زلال هدایت هستند. انتظار، غدیر و عاشورا، برای ره گم‌کردگان، صراطی است که به سنت پیامبر اکرم(ص) منتهی می‌شود.
وی با بیان اینکه عاشورا، غدير و مباهله هیچ‌گاه فراموش نمی‌شوند و همواره جاودانه باقی خواهند ماند، ادامه داد: عاشورا به ما می‌آموزد که جریان رهبری امت باید به دست پاک‌ترین و شایسته‌ترین افراد باشد و آب زلال حق، در بستر تاریخ و زمان و در توالی نسل‌ها و اندیشه‌ها، آلوده نشود تا دشمنان نتوانند از آب گل‌آلود، ماهی مراد خویش را بگیرند.
لطفیان با اشاره به اینکه روز مباهله در حقیقت روز جهانی ادیان است، عنوان کرد: روز مباهله و مسئله ظهور نشانه حقانیت اهل بیت(ع) است. سه جریان مشهور مباهله، غدیر و عاشورا فرصتی برای تکمیل رسالت نبی اعظم(ص) است.
وی با اشاره به همزمانی ایام محرم و هفته دفاع مقدس، گفت: واقعه محرم و دفاع مقدس را نباید تنها از دید تاریخی بررسی کرد، بلکه باید از ابعاد مختلف و با عینک‌های گوناگون به این دو موضوع نگاه کرد.
captcha