کد خبر: 3643237
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۴

کسب رتبه‌های برتر دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در جشنواره سراسری قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در سی‌ودومین جشنواره سراسری قرآن دانشجویان موفق به کسب 3 رتبه برتر شدند.

حمید ساجد مسئول امور فعالیت‌های قرآنی دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: سی‌ودومین جشنواره سراسری قرآن دانشجویان با کسب سه مقام برتر توسط دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز به پایان رسید.

وی بیان کرد: در این جشنواره قرآنی 7 نفر از دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش های حفظ، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، مفاهیم صحیفه سجادیه و بخش هنری عکس شرکت کردند که بر اساس اعلام نتایج هیئت داوران؛ در رشته حفظ قرآن کریم فائزه جلالی و در بخش عکس محمد فرشادیان موفق به کسب رتبه اول شدند. همچنین فریال خنافره در رشته قرائت ترتیل توانست مقام سوم این دوره از مسابقات را از آن خود کند.

گفتنی است؛ برگزیدگان این مرحله، آذرماه سال جاری به مرحله ملی سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان که در تهران برگزار خواهد شد، راه می‌یابند.

captcha