کد خبر: 3643346
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۸

برگزاری جشن بزرگ ازدواج در سنندج

گروه فرهنگی: آئین جشن بزرگ ازدواج به همت معاونت فرهنگی و امور جوانان شامگاه یکشنبه، 26 شهریورماه در مجتمع امام خمینی(ره) شهر سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، آیین جشن بزرگ ازدواج شامگاه یکشنبه 26 شهریورماه به همت معاونت فرهنگی و امور جوانان در سنندج برگزار شد و 380 زوج جوان، مروجین و فعالان عرصه‌های مختلف در امر ازدواج از سوی اداره کل ورزش و جوانان کردستان مورد تجلیل قرار گرفتند.

این جشن با حضور مدیر کل ورزش و جوانان کردستان، نماینده مردم شهرستان‌های قروه و دهگلان و مدیران دستگاه‌های اجرایی و عضو ستاد ساماندهی و همچنین جمع کثیری از علاقمندان، خیرین امر ازدواج و خانواده‌ها برگزار شد.

در این مراسم اساتید دانشگاه‌ها، کارشناسان و علمای دینی در موضوعات مختلفی در امر ازدواج به ارائه مطالب پرداختند.

در پایان این برنامه فرهنگی از ۳۵۰ زوج جوان با اهداء لوح و جوایزی از سوی دستگاه ورزش و جوانان استان کردستان تجلیل شد.

همچنین در آئین جشن بزرگ ازدواج از 30 زوج برتر الگوساز، فعالان و مروجین فرهنگ ازدواج آسان و مدیران برتر حوزه ازدواج و خانواده تقدیر به عمل آمد.

این جشن به همت معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان کردستان و مدیران و اعضای سازمان‌های مردم نهاد برگزار شد.

captcha