کد خبر: 3646054
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۷

131 هزار سند نقش خراسان‌جنوبی در دوران دفاع مقدس جمع‌آوری شد

گروه معارف: معاون فرهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی گفت: تاکنون 131 هزار سند از نقش خراسان‌جنوبی در دوران دفاع مقدس جمع‌آوری شده است که در غرفه نمایشگاه امتداد عاشورا، این اسناد رونمایی شد.

مهدی رحیم‌آبادی، معاون فرهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی اظهار کرد:  تاکنون  در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان توانسته‌ایم 131 هزار سند که شامل نقش خراسان‌جنوبی در دوران دفاع مقدس بوده  را جمع‌آوری کنیم.

وی افزود: از تعداد 131  هزار سند، 15 هزار و 400 سند مکتوب تا کنون ثبت در سیستم ماوا شده است و اسنادی که در این سیستم ثبت می‌شوند به راحتی در اختیار افرادی که می‌خواهند پایان نامه بنویسند و یا برای کارهای تحقیقاتی و پژوهشی استفاده کنند، در دسترس قرار می‌گیرد.

معاون فرهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی با بیان اینکه سامانه ماوا سیستم سراسری در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در کشور دارد، تصریح کرد: اسنادی که امروز به صورت مکتوب یا تصویری در غرفه نمایشگاه امتداد عاشورا به نمایش گذاشته شده است شامل نامه‌هایی که رزمندگان در زمان جنگ برای خانواده خود نوشته و یا نامه‌هایی که آزادگان در طول مدت اسارت از عراق نوشته و ارسال کرده‌اند، است.

رحیم‌آبادی ادامه داد: علاوه بر این اسناد عکس‌های شهدا، و رزمندگان در جبه‌ها برای نخستین بار در این غرفه به نمایش گذاشته شده است.

وی اظهار کرد: در این غرفه تعداد  100سند مصور و مکتوب به نمایش گذاشته شده و در طول هفته دفاع مقدس که نمایشگاه دایر است، کتب دفاع مقدس با 40 درصد تخفیف عرضه می‌شود.

معاون فرهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی با بیان اینکه این غرفه با همت مرکز اسناد اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی برپا شد، یادآور شد: نمایشگاه امتداد عاشورا تا شش مهرماه امسال،  هر روز از ساعت  15:30 تا نماز مغرب و عشا در محل امامزادگان باقریه بیرجند دایر است.

captcha