کد خبر: 3647106
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۲
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران همدان:

هرچه داریم از برکات امام حسین(ع) و شهداست

کانون خبرنگاران نبأ: حجت‌الاسلام فاضلیان طی سخنانی، حوزه‌های علمیه را از برکات امام حسین(ع) و عنایت حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) دانست و گفت: ما هرچه داریم از برکات امام حسین(ع) و شهداست؛ از صدر اسلام تا به امروز.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید مدرسه علمیه کوثر تویسرکان دوشنبه، سوم مهرماه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین فاضلیان، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی، امام جمعه و حجت‌الاسلام والمسلمین علی کاروند رئیس اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان، صادق آهنگران، مداح دلسوخته هشت سال دفاع مقدس، مسئولان شهرستانی و استانی برگزار شد.
حجت‌الاسلام فاضلیان طی سخنانی حوزه‌های علمیه را از برکات امام حسین(ع) و عنایت حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) دانست و گفت: ما هرچه داریم از برکات امام حسین(ع) و شهداست؛ از صدر اسلام تا به امروز، از شهید حججی تا سردار شهید حسین همدانی.
وی با اشاره به اینکه امتیازات حوزه علمیه خواهران در جشنواره علامه حلی(ره) به مراتب بالاتر از حوزه علمیه برادران بود، خطاب به طلاب عنوان کرد: این مایه تشویق شماست که ان‌شاءالله با نام امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) سال تحصیلی جدید را آغاز کنید.
مراسم با نوای صادق آهنگران، مداح اهل بیت(ع) و اقامه نماز ظهر و عصر به پایان رسید.
خدیجه نیکویی‌‌نژاد
captcha