کد خبر: 3648218
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۶

مسابقه «در راه یاری حسین(ع)» برگزار می‌شود

گروه فناوری اطلاعات: مسابقه «در راه یاری حسین(ع)» که به مناسبت ماه محرم و ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا(ع) و یاران باوفای ایشان توسط تبیان آغاز شده است، تا پایان اربعین ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، شبکه اجتماعی تبیان همزمان با فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری حضرت سید الشهدا (ع) و یاران باوفای ایشان، مسابقه در راه یاری حسین (ع) را برگزار کرده است و تا پایان اربعین ادامه دارد.
 
کاربران برای شرکت در مسابقه می‌توانند کارهایی را که در مسیر یاری امام حسین (ع) در این زمانه انجام دهند را در شبکه اجتماعی تبیان و با هشتگ #در_راه_یاری_حسین_(ع) منتشر کنند.

رد نشود///مسابقه «در راه یاری حسین(ع) برگزار می‌شود

مطالب ارسالی کاربران در بخش شبکه اجتماعی، باید همراه با برچسب «#در_راه_یاری_حسین_(ع)» (دقیقا به همین صورت و بدون کاراکترهای اضافی) منتشر شود. داوری مطالب فقط با کمک برچسب فوق صورت خواهد گرفت و مطالبی که شامل این برچسب نباشند، در مسابقه شرکت داده نخواهند شد.

- تمام کاربران عضو شبکه اجتماعی تبیان می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند. همچنین کاربران اگر تاکنون عضو شبکه اجتماعی تبیان نبوده‌اند، از اینجا به جمع کاربران ما بپیوندند. راهنمای عضویت در سایت تبیان نیز از اینجا قابل مطالعه است. آخرین نسخه اپلیکیشن اندروید شبکه اجتماعی تبیان را هم می‌توانند از اینجا دریافت کنند.

شرکت کنندگان مسابقه در صورت منتخب شدن، باید جهت دریافت جوایز، عضویت خود را تأیید نهایی کنند. همچنین زمان شرکت در این مسابقه، از ابتدای ماه محرم تا اربعین حسینی در نظر گرفته شده است.

به منتخبین مسابقه، جوایر نفیسی اهدا خواهد شد و منتخبین مسابقه پس از پایان ماه صفر معرفی خواهند شد.
captcha