کد خبر: 3648642
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۱

تبریز ٢٠١٨ مجرای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی ایران به جهان اسلام است

گروه اجتماعی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی با اشاره به برگزاری رویداد بین‌المللی تبریز ٢٠١٨ گفت: جهان اسلام در این رویداد از پنجره تبریز به اقلیم فرهنگی و ظرفیت‌های گردشگری، تاریخی و مدنی ایران و آذربایجان نظاره می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، محمدمحمدپور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، امروز در نشست هم افزایی تبادل نظر با مدیران کانون‌های آگهی و تبلیغاتی در خصوص تبریز 2018 اظهار کرد: مدیران کانونها به عنوان تلاشگران حوزه تبلیغات سعی شان بر این خواهد بود که رویداد تبریز ٢٠١٨ را مستند کنند چرا که کشورهای جهان اسلام و ظرفیت‌های فرهنگی ، تاریخی و گردشگری ایران اسلامی و آذربایجان را از پنجره تبریز نظاره گر خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه این رویداد فرصتی است که تبریز و آذربایجان به لحاظ گردشگری، مدنیت، فرهنگ و تاریخ به دنیا شناسانده شود، تصریح کرد:  انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام بدین معنی است که نقش تبریز در بین کشورهای جهان اسلام برجسته و تعیین کننده است و بنده به عنوان یک شهروند آذربایجانی از تلاش‌های شهرداری و میراث فرهنگی سپاسمندم.

محمدپور افزود: رویداد ٢٠١٨ با تمرکز به تبریز در واقع یک فرصت بی نظیر تاریخی است که می‌ تواند به عنوان نقطه عطف و جهشی باشد که  دنیا را متوجه  آداب و رسوم، ویژگی‌های فرهنگی و ظرفیت‌های تبریز و آذربایجان بکند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، یا اعلام اینکه گردشگران پیام آوران و نمایندگان فرهنگی یک کشور هستند، تصریح کرد: این اتفاق تبریز ٢٠١٨ می‌تواند به جریان گفت وگوی فرهنگی، تعاملات فرهنگی  و مناسبت‌های اقتصادی و فرهنگی  کمک‌های قابل توجهی کند و شاهد جهش در جریان‌های اقتصادی هم خواهیم بود.

وی انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام  را حلقه وصل و عامل وحدت و انسجام ملت‌های مسلمان خواند و گفت: این رویداد یک اتفاق مردم محور  است و همه بخش‌های خصوصی و آحاد مردم باید در این قضیه درگیر باشند.

محمدپور از تبلیغات به عنوان مهمترین وجه این رویداد نام برد و از مدیران کانون‌های تبلیغاتی خواست در ارائه آثار تبلیغاتی مرتبط با رویداد تبریز ٢٠١٨ سه اصل اطلاع رسانی ،اقناع و ترغیب را مد نظر قرار دهند.

وی با اعلام اینکه یک میلیون گردشگر برای رویداد تبریز ٢٠١٨  هدف گذاری شده است، که تبریز را برای سفر خود انتخاب خواهند کرد، خاطر نشان کرد: برای استفاده از عایدات این اتفاق باید شغل ‌ها و حرفه‌های خود را بشناسانیم و حضور گردشگران و بازدید آنها از اماکن فرهنگی و تاریخی را یک فرصت برای تبلیغات فرهنگ  ایرانی، اسلامی و آذربابجان قلمداد کرد و از رویداد تبریز ٢٠١٨  به عنوان پله اول برای ترقی‌های  بعدی یاد کرد.

captcha