به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از مازندران، مهدی فیض امروز 16 مهرماه در افتتاحیه دومین دوره آموزشی کارشناسان قرآنی آموزش و پرورش سراسر کشور که در اردوگاه شهید چمران برگزار شد، گفت: شیوه آموزش درسهایی از قرآن حجتالاسلام و المسلمین قرائتی شروع خوبی است و این مدل اکنون در برخی از مدارس اجرایی شده که باید توسعه یابد.
وی با بیان اینکه نباید از فعالیتهای کوچک قرآنی غافل بمانیم، افزود: پیامبر اکرم(ص) با همه مشکلات و کمبودها و محدودیتهایی که داشت در روزگار خود توانست اقشار مختلف مردم را به اسلام دعوت کند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با انتقاد از اینکه برخی میگویند توسعه اسلام با ثروت خدیجه(س) و شمشیر علی(ع) توسعه یافت تهمتی بیش نیت، تصریح کرد: مکارم اخلاقی پیامبر اکرم(ص) موجب توسعه اسلام شد و این مهم در قرآن نیز ذکر شده است.
وی افزود: ما باید از فعالیتهای پیامبر اسلام در صدر اسلام الگوگیری کنیم و از این فرصتی که خداوند به ما داده است غنیمت بشماریم و این نسلی را که در دست ما است به نحو احسن پرورش دهیم.