به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآنی (ایکنا) از هرمزگان، عزیزالله ملکی، فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان صبح امروز 16 مهرماه با تاکید بر افزایش امنیت در سطح استان اظهار کرد: بر اساس آمار وزارت کشور استان هرمزگان جزء پنج استان برتر کشور از نظر امنیت است.
وی با اشاره به کاهش چشمگیر وقوع جرم در شش ماه اخیر در استان گفت: در زمینه های جرائم هنجارشکن و سرقت های خشن مانند آدم ربایی ۵۲ درصد کاهش، سرقت به عنف ۳۵ درصد کاهش و شرارت و چاقو کشی شاهد کاهش ۵۴ درصدی در سال جاری هستیم.
ملکی افزود: کاهش جرم و جنایت در هرمزگان به واسطه تحول در کلانتری ها و پاسگاهها همچنین افزایش ظرفیت نیروی انتظامی صورت گرفته است.
فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان تصریح کرد: در زمینه قاچاق کالا در سال جاری تمرکز بر کنترل مبادی رسمی و سرباندهای اصلی است و تاکنون ۲۳۵میلیارد تومان کالای قاچاق کشف شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۴درصد افزایش کشف صورت گرفته همچنین بیشتر باندها منهدم شده است.
وی با بیان اینکه ظرف مدت دو سال گذشته ۱۷۰تن مواد مخدر کشف شده است، تاکید کرد: هم اکنون قاچاق مواد مخدر به داخل آب کشیده شده که با تدبیر جدید فرمانده ناجا و هم افزایی با دریابانی برنامه های پیشگیرانه لحاظ شده است.
ملکی خاطرنشان کرد: نزاع و درگیری از آیتم های بالای جرم در بندرعباس است که با ابلاغ به کلانتری ها و حضور محسوس پلیس در اماکن عمومی همچنین برخورد قاطع با متخلفین این جرم در سطح شهرستان کاهش یافته است.