کد خبر: 3650917
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۵

رژیم صهیونیستی حرم ابراهیمی را به روی نمازگزاران بست

نیروهای رژیم صهیونیستی امروز(دوشنبه) حرم ابراهیمی در شهر الخلیل را به بهانه جشن های یهودی موسوم به عید عرش یهودی، به روی نمازگزاران مسلمان بستند و در بخش قدیمی شهر الخلیل تدابیر شدید امنیتی اتخاذ کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شفقنا، «شیخ حفظی ابواسنینه» مدیر حرم ابراهیمی در این باره گفت: نیروهای رژیم اشغالگر قدس تدابیر امنیتی شدید در شهر قدیمی الخلیل اتخاذ کرده و با برپایی ایست بازرسی در این شهر، حومه حرم ابراهیمی را منطقه نظامی اعلام کرده اند.
 
شیخ اسنینه افزود: این نیروها حرم ابراهیمی را از ساعت ده شب گذشته به روی نمازگزاران مسلمان بسته اند و به آنها اعلام کرده اند که تا ساعت ۱۰ فردا شب بسته خواهد بود.
 
وی با تاکید بر اینکه حرم ابراهیم یک مسجد کاملا اسلامی است و هیچ ارتباطی با یهودیان ندارد و تمامی اقدامات اتخاذ شده در آن باطل است، بیان کرد: رژیم صهیونیستی به دنبال سیطره بر این مسجد و تبدیل آن به کلیسای یهودیان است.
 
وی از جامعه بین‌المللی خواست به مسئولیت های خود در قبال مقدسات فلسطین عمل کرده و بر رژیم صهیونیستی برای توقف اقدامات غیرقانونی علیه مقدسات فشار بیاورند.
captcha