کد خبر: 3651711
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۵

رقابت بیش از 150 متسابق در مسابقات قرآن ورزش و جوانان استان قزوین

گروه مسابقات: سومین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه جوانان، ورزشکاران و کارمندان اداره‌کل ورزش و جوانان استان قزوین با حضور بیش از 150 متسابق برگزار می‌شود.

عباس علایی‌مقدم، سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان قزوین در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد: سومین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه جوانان، ورزشکاران و کارمندان اداره‌کل ورزش و جوانان این استان طی دو روز 20 و 21 مهرماه در مسجد ولایت واقع در خیابان شهید بابایی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به حضور بیش از 150 نفر شرکت‌کننده در مسابقات بیان کرد: این مسابقات در دو بخش آقایان و بانوان، در مقطع جوانان رده سنی 15 تا 29 سال و برای ورزشکاران و کارمندان اداره‌کل ورزش و جوانان برپا می‌شود.

مدیر‌کل اداره کل ورزش و جوانان، قزوین تصریح کرد: مسابقات قرآن ورزشکاران، جوانان و کارکنان استان قزوین در چهار رشته قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ یک جزء و حفظ ده جزء برپا خواهد شد که بیشترین ثبت‌ نام‌‌کنندگان در رشته قرائت تحقیق هستند.

علایی‌مقدم بیان کرد: مسابقات قرآن در بخش آقایان روز پنجشنبه، 20 مهر‌ماه و بخش بانوان روز جمعه، 21 همین ماه برپا می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: داوران در این دوره از مسابقات شامل آقایان جواد رفعتی، جواد قلی‌پور، فرهاد رشوندی و محمد بهرامی و در بخش بانوان خانم‌ها سهرابی، کشاورز و افشار است.

captcha