کد خبر: 3653504
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۷
با کاهش دمای پیش‌بینی شده؛

دمای برخی نقاط استان به زیر صفر می‌رسد

گروه اجتماعی: رئیس پیش‌بینی جوی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان کاهش چهار تا هشت درجه‌ای دما را از دیگر پدیده‌های جوی استان طی دو روز آینده اعلام کرد و گفت: استقرار دمای سرد در سطح استان تا صبح روز چهارشنبه در استان ادامه می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، به نقل از فارس، صونا صرفی وضعیت جوی امروز استان زنجان را صاف تا قسمتی ابری اعلام و اظهار کرد: وزش باد شدید، دیگر پدیده جوی استان است.
وی با بیان اینکه سرعت وزش باد شدید در استان زنجان به 40 تا 60 کیلومتر بر ساعت خواهد رسید، افزود: با فراهم شدن شرایط، سرعت وزش باد در برخی نقاط به هنگام بعد از ظهر به 70 تا 80 کیلومتر در ساعت هم خواهد رسید.
رئیس پیش‌بینی جوی اداره کل هواشناسی استان زنجان وضعیت جوی فردا را هم به مانند امروز صاف تا قسمتی ابری دانست و افزود: سرعت وزش باد فردا مقداری کاهش می‌یابد.
صرفی کاهش چهار تا هشت درجه‌ای دما را از دیگر پدیده‌های جوی استان طی دو روز آینده اعلام و تاکید کرد: استقرار دمای سرد در سطح استان تا صبح روز چهارشنبه در استان ادامه می‌یابد.
وی تاکید کرد: با کاهش دمای پیش‌بینی شده، دمای برخی از نقاط استان به زیر صفر خواهد رسید.
رئیس پیش‌بینی جوی اداره کل هواشناسی استان زنجان از فعالیت سامانه بارشی در شهرستان طارم طی 48 ساعت آینده خبر داد و گفت: به دلیل افت دمای پیش‌بینی شده برای این بازه زمانی، احتمال بارش برف در ارتفاعات طارم وجود دارد.
صرفی دمای فعلی شهر زنجان را 20 درجه اعلام کرد و ادامه داد: این دما در مقایسه با روز گذشته افزایش یافته است.
وی به نوسان 18 درجه‌ای شهر زنجان طی 24 ساعت گذشته اشاره کرد و گفت: زنجان در این بازه زمانی دمایی بین پنج و 23 درجه بالای صفر را پشت سر گذاشته است.
رئیس پیش‌بینی جوی اداره کل هواشناسی استان زنجان از ثبت دمای یک درجه بالای صفر به عنوان پایین‌ترین دمای استان زنجان طی 24 ساعت گذشته در خیرآباد خبر داد و افزود: بالاترین دمای این بازه زمانی در سطح استان با 26 درجه بالای صفر از خیرآباد گزارش شده است.
captcha