کد خبر: 3656756
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۸

فعالیت 26 روحانی در سکونت‌گاه‌های غیررسمی البرز

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز گفت: 26 روحانی در سکونت‌گاه‌های غیررسمی استان برای ترویج آموزه‌های دینی و پاسخ به سؤالات شرعی مردم مستقر هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، حجت‌الاسلام سیدعباس مسعودی، مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز، سوم آبان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استقرار این روحانیون در مناطق آسیب‌زای استان البرز با هدف رفع معضلات اجتماعی و توسعه فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی دینی توسط تبلیغات اسلامی البرز انجام شده است.
وی افزود: تبلیغات اسلامی البرز در آمایش سرزمینی شناسایی مناطق آسیب‌زا استان تلاش می‌کند تا با بهره‌گیری از روحانیون توانمند در عرصه فرهنگی دینی آموزه‌ها و فرهنگ ناب محمدی(ص) را در این مناطق توسعه و ترویج دهد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز، فقر، اعتیاد، طلاق، قاچاق کالا و ارز را از مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی در این اماکن برشمرد که روحانیون با همکاری هیئت امنای مساجد و فعالان عرصه فرهنگی دینی تلاش زیادی را در زمینه رفع این معضلات انجام داده‌اند که بر اساس گزارش‌ها واصله این فعالیت های تبلیغی تا حدود زیادی اثرگذار بوده است.
این مسئول بیان کرد: نهادینه شدن ارزش‌ها و مفاهیم دینی در نشاط روحی و روانی آحاد جامعه اثرگذار است به همین منظور دستگاه‌ها و متولیان امر فرهنگ با همکاری دستگاه‌های اجرایی باید در این زمینه گام بردارند.
مسعودی، سخنرانی با مضمون و محتوی اثرگذار، جلسات پرسش و پاسخ، اجرای گفتمان دینی، بیان احکام و لسان متنوع و جذاب قرآنی از قبیل کرسی تلاوت، محفل انس و جلسات تفسیر را از مهم‌ترین فعالیت های این روحانیون در مناطق آسیب زا ذکر کرد.
captcha