به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان، در مراسم بدرقه این کاروان محمود شرفی معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش خوی اظهار کرد: در سال تحصیلی جدید دو هزار و دویست نفر از دانش آموزان این شهرستان به مناطق عملیاتی پل هوایی قطور اعزام خواهند شدند ، که در مرحله اول چهار صد و ده نفر می باشد ، و به مدت 1 روز ازاین مناطق عملیاتی بازدید و از نزدیک در جریان رشادتها و مجاهدتهای رزمندگان دلیر قرارگرفته و با آرمانهای شهدای والامقام تجدید پیمان خواهند نمود.
وی برگزاری ارودهای راهیان نور و اعزام دانش آموزان به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس را در تقویت روحیه ایثار و مقاومت دانش آموزان بسیار موثر دانست و از همکاری ناحیه مقاومت بسیج در اعزام این کاروان تقدیر وتشکر نمود.
مدیر آموزش و پرورش خوی خطاب به دانش آموزان اظهار داشت : وقتی شما در این مناطق عملیاتی حضور خواهید یافت، خواهید دید که نسلهای قبل از شما در دهه 60 و در دوران هشت سال دفاع مقدس ، برای دفاع از حریم دین ، ناموس و مملکت خود چه جانانه ،شبانه روز خاک و خون خوردند و در برابر دشمن ایستادند تا دشمن فکر تجاوز به خاک ایران را نداشته باشد .
این مقام مسئول در پایان از خانواده هایی که فرزندان خود را همراهی کردند تشکر و قدر دانی کرد و گفت :امیدواریم انشالله فرهنگ ایثار و شهادت را به جوانان این مرز و بوم انتقال دهیم .