کد خبر: 3658254
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۵

اعزام ۳۷ مبلغ ویژه ماه صفر به بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد

گروه فرهنگی: معاون فرهنگی اوقاف کهگیلویه و بویراحمد از اعزام 37 مبلغ اعزامی در ایام ماه صفر به 26 بقعه شاخص استان خبر داد.

سیدرضا منصوری، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: 22 مبلغ اعزامی و ۱۵ روحانی مستقر در ایام ماه صفر به امر تبلیغ معارف دینی و اسلامی در 26 بقعه متبرکه شاخص می‌پردازند.
وی ویژه‌برنامه سوگواری امام رضا(ع)، رحلت رسول اکرم(ص)، برگزاری 7 مورد محفل انس با قرآن، مداحی و روضه خوانی و برپایی ایستگاه صلواتی را از دیگر این ویژه برنامه‌ها اعلام کرد.
معاون فرهنگی ـ اجتماعی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اعزام 2 مبلغ به موکب اربعین حسینی در مرز شلمچه و با اشاره به هفته وقف در دهه آخر صفر، تصریح کرد: اوقاف هرساله به خدمت‌رسانی به زائران اربعین می‌پردازد اما در استان ما موقوفات مرتبط برای خدمت‌رسانی به زائران حسینی وجود ندارد و انتظار می‌‌رود با توجه به ارادت مردم استان به خاندان عصمت و طهارت(ع) در این راستا نیز اقدام شود.
captcha