کد خبر: 3658351
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۶

تحقق جامعه ارزشی در گروی عمل به دستورات قرآن کریم است

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه در صورت عمل به دستورات قرآنی جامعه ارزشی خواهیم داشت، گفت: در جامعه ارزشی در عصری که همه نوع ناهنجاری تبلیغ می‌شود، با عمل به دستورات قرآنی کمترین لغزشی را شاهد خواهیم بود.

مهرداد ابراهیمی معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان شمالی، در حاشیه بازدید از دهمین نمایشگاه کتاب بجنورد، در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، به فضای قرآنی حاکم در دهمین نمایشگاه کتاب استان اشاره کرد و یادآور شد: ایرانیان مسلمان قرآن را سرلوحه امور خود قرار داده اند و دستورات این کتاب الهی باید در همه امور زندگی جاری باشد.
وی ادامه داد: هر جامعه ای که میزان مطالعه و سهم بری آن از کتاب بیشتر باشد، توسعه یافته تر است و خوشبختانه ایرانیان از تاریخ باستان تا به امروز علاقه وافری در کتاب خوانی، تولید و بازنشر کتاب داشته اند.
وی با بیان اینکه این میزان رضایت ناشران، مسئولین را تشویق می کند تا برای سال آتی نیز از برگزاری این برنامه حمایت همه جانبه کنند، خاطرنشان کرد: هر جامعه ای که داناتر باشد، توانا تر است و این دانایی به برکت مطالعه حاصل می شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان شمالی ضمن ابراز رضایت از حضور مردم و ناشران در دهمین نمایشگاه کتاب بجنورد افزود: نظم و ترتیب، حضور مسئولین در نمایشگاه کتاب، فروش گسترده آثار و مقایسه نمایشگاه کتاب بجنورد با نمایشگاه شهرهای بزرگی همچون تبریز یک موفقیت است.
captcha