کد خبر: 3658577
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۸
جعفری:

شهدای دانش‌آموز نماد شجاعت و ایثار هستند

گروه اجتماعی: مدیر آموزش و پرورش شهرستان خرم‌دره گفت: امروز سربلندی، پیشرفت، عزت و افتخار ملت ایران در جهان از برکت خون شهدا حاصل شده و بی‌شک شهدای دانش‌آموز نقش مهمی در دفاع از کیان اسلامی داشتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان لعیا جعفری، مدیر آموزش و پرورش شهرستان خرم‌دره شامگاه دیروز دوشنبه 8 آبان‌ماه در مراسم یادواره شهیدان محمدحسین ذوالفقاری، زینب کمایی و 16 هزار شهید دانش‌آموز، با بیان اینکه زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست، اظهار کرد: شایسته است دانش‌آموزان بسیجی در راه اعتلای فرهنگ ایثار و شهادت و فرهنگ آرمانی هشت سال دفاع مقدس و انتقال آن به نسل جوان آینده همت بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به وصیت‌نامه شهیدان محمدحسین ذوالفقاری و زینب کمایی، اظهار کرد: هشتم آبان ماه یادآور حماسه جاویدان و قهرمانانه دلاور مردانی است که با وجود سن کم، افتخارات بزرگی برای نسل‌های آینده ایران اسلامی به یادگار گذاشته‌اند.

جعفری تاکید کرد: شهدای دانشآموز، دفاع از مملکت، دفاع از دین و ارزش‌های دینی و نظام مقدس جمهوری اسلامی را مقدم بر تحصیل دانسته و به ندای امام خمینی(ره) لبیک گفته و به سوی جبهه‌ها شتافته و با نثار خون خود در مقابل دشمنان ایستادند تا دشمنان را به عقب برانند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان خرم‌دره با اشاره به نقش شهدای دانش‌آموز در هشت سال دفاع مقدس، عنوان کرد: شهدا برای احیای مفاهیم دینی و ارزش‌های انقلاب اسلامی جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند تا ما امروز شاهد اعتلای نام ایران و ایرانی در سراسر جهان باشیم.

جعفری به رشادت‌ها و جانفشانی‌های شهدای دانش‌آموز در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: دیروز دانش‌آموزان کشور با قرار گرفتن در سنگرهای جبهه جنگ حق علیه باطل توانستند کشور را از حمله و یورش متجاوزان نجات دهند و امروز نیز دانش‌آموزان با طی کردن پله‌های موفقیت در زمینه علم و دانش می‌توانند توسعه و رشد جمهوری اسلامی ایران را تضمین کنند.

captcha