کد خبر: 3658943
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۴
مؤسسه برتر هفته/ 29

مؤسسه برتر هفته از نگاه ایکنا

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت هفت آسمان از سال 1380 با همکاری جمعی از فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی در قالب یک کانون فرهنگی با عنوان آل‌یس ویژه بانوان آغاز به کار کرد.

خبرگزاری ایکنا در پایان هر هفته یک مؤسسه قرآنی را به عنوان «مؤسسه برتر هفته» معرفی می‌کند و این موضوع با هدف قدردانی از مؤسسات به جهت همکاری با ایکنا و ارتباط خبری قوی با سرویس مؤسسات قرآنی مردم‌‌نهاد انجام می‌گیرد، است. بنابر این ایکنا از تمامی مؤسسات قرآنی و خانه‌های قرآن روستایی دعوت می‌کند تا برای بهتر دیده شدن مؤسسه و پیشبرد اهدافشان با این خبرگزاری ارتباط قوی‌تری برقرار کنند.
در راستای همین موضوع طی هفته‌های گذشته به معرفی مؤسساتی از جمله مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد، جامعة‌القرآن الکریم، مؤسسه قرآن و عترت امام رضا(ع)، مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی معجزه جاوید، مؤسسه فرهنگی ـ قرآنی بین‌الحرمین شاهرود، مؤسسه فرهنگی ـ قرآنی صراط مشهد، مؤسسه سرای ذکر اردبیل و مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت حضرت معصومه(س) میبد پرداختیم.
همچنین مؤسسه معراج بجنورد، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امام رضا(ع) تهران، مؤسسه منهاج‌الحیات بندر کنگ استان هرمزگان، مؤسسه مهد قرآن کریم شهرستان برخوار(دولت‌آباد) و مؤسسه دانش‌آوران قرآن خراسان رضوی و مؤسسه اهل الکساء البرز و مؤسسه قرآن و عترت جامعةالثقلین شهید بابایی از دیگر مؤسساتی است که ایکنا به عنوان مؤسسه برتر هفته از آن‌ها یاد کرده و به معرفی آن‌ها پرداخته است.
مؤسسات قرآنی ـ فرهنگی ثقلین یزد و قرآن و عترت کوثر مرتضی علی(ع) تهران و ریّان تهران، نسیم اختران قرآن اراک، یاسین جوان استان گلستان، نورمبین اردبیل و تبیان خوزستان نیز به عنوان مؤسسه برتر هفته از دید ایکنا معرفی شدند. مخاطبان ایکنا با فعالیت‌های دارالقرآن حسین بن علی(ع) تبریز و مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت خادم‌الرضا(ع) کوثر زابل و فجرآفرین زاهدان، مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی سادات استان تهران‌، «ندای رحمت الهی» و مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان در شماره‌های قبل آشنا شدند. دستاوردهای مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت کوثر ابهر مواردی بود که هفته گذشته در این بخش به آن پرداخته شد.

این هفته نیز در نظر داریم تا مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت کوثر هفت آسمان را به اختصار معرفی کنیم.

مؤسسه قرآن و عترت هفت‌آسمان استان اصفهان، فعالیت خود را از سال ۱۳۸۰ با مسئولیت حجت‌الاسلام والمسلمین ولی‌الله جعفری و با همکاری جمعی از فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی در قالب یک کانون فرهنگی با عنوان آل‌یس ویژه بانوان آغاز کرد.

به منظور گستردگی و نیاز در‌ اجرای برنامه‌های بیشتر در این مؤسسه، تصمیم بر آن شد که فضای آموزشی به پژوهشی تبدیل شود که به همین دلیل در سال ۱۳۸۴ با کسب مجوز از سوی سازمان ملی جوانان این کانون به مؤسسه پژوهش‌های اسلامی هفت‌آسمان تغییر  نام یافت و سپس از سال ۱۳۸۸ با اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت خود را به‌عنوان مؤسسه قرآن و عترت هفت‌آسمان استان اصفهان آغاز کرد.

مؤسسه هفت آسمان در حال حاضر در قالب پنج معاونت آموزش، پژوهش، فرهنگی، اداری و مالی فعالیت می‌کند. در بخش معاونت آموزشی، دوره‌های حضوری، کارگاهی و غیرحضوری و غیره ویژه قرآن‌آموزان در برنامه کاری قرار داده شده است و دیگر بخش‌ها نیز به مراتب به انجام وظیفه مشغول هستند.

این مرکز فعالیت‌های بسیاری را تا‌کنون در زمینه قرآن، فرهنگ و تبلیغات انجام داده است. طرح آموزشی غیر‌حضوری به نام طرح «صفای دل» که در قالب دوره مطالعاتی ترجمه قرآن‌ کریم، دوره مطالعاتی گزیده تفسیر نمونه برای علاقه‌مندان در سطح شهر اصفهان و حومه در حال اجرا است، یکی از طرح های قرآنی این مرکز است که با هدف ایجاد یک موج تفسیر قرآن کریم در سطح کشور است که تاکنون موفق بوده است.

این مؤسسه در زمینه حفظ قرآن‌ کریم ۱۷ حافظ کل تربیت کرده و همچنین در رشته ۱۰ جزء نیز در سال‌های گذشته قرآن‌آموزانی را تربیت کرده‌ است و از آنان به عنوان برترین‌های این مرکز قرآنی تقدیر کرد و این راه همچنان ادامه دارد.

مؤسسه تألیفات زیادی را داشته است که می‌توان به تألیف و چاپ کتاب «اب رحیم»، تألیف و چاپ کتاب درآمدی بر علم اللغه، تألیف و چاپ بلاغه المیزان، آماده‌سازی کتاب خواص: خدمت یا خیانت؟، مجموعه مقالات، نفحات‌المیزان، اشاره کرد.

گفتنی است؛ مؤسسه قرآن و عترت هفت آسمان در استان اصفهان، خیابان پروین، خیابان معراج، خیابان فجر ۳، بوستان ۳ واقع شده است و همچنین شماره تماس‌های مؤسسه شامل ۰۳۱۳۵۸۱۳۱۳۹- ۰۳۱۳۵۸۱۵۰۲۵است.

captcha