کد خبر: 3659226
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۹

برگزاری کارگاه آموزشی «روش تدریس مفاهیم قرآن به کودکان»

گروه فعالیت‌‌های قرآنی: کارگاه آموزشی روش تدریس مفاهیم قرآن به کودکان از سوی دارالقرآن مرکزی منطقه 14 برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دارالقرآن مرکزی منطقه 14، کارگاه آموزشی روش تدریس مفاهیم قرآن به کودکان ویژه مادران و معلمان قرآن را برگزار می‌کند.

بر این اساس، این دوره یک روزه پس از به حد نصاب رسیدن تعداد ثبت‌ نام‌کنندگان، به مدت 3 ساعت در مکان دارالقرآن با حضور استاد خسرو رحمان‌زاده و حمزه لویی برپا می‌شود.

در این کارگاه آموزشی به ارائه مطالب کتاب «عطر نور» تألیف خسرو رحمان‌زاده که شامل آموزش مفاهیم و هم‌خوانی کلمات پرتکرار قرآن است، پرداخته می‌شود. این دوره برای مربیان مدارس در زمینه آموزش قرآن کاربرد دارد.

گفتنی است؛ علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌ نام در این کارگاه با شماره‌های 77161848 و 77161855 و 09195286494 تماس حاصل کرده و یا به نشانی خیابان مقداد، نرسیده به فلکه اول، نبش کوچه رنجبران، درب داخل کوچه مراجعه کنند.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۸/۱۳ - ۰۹:۵۶
0
0
برپایی کارگاه‌های آموزشی توسعه یابد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۸/۱۳ - ۰۹:۵۹
0
0
آشنایی کودکان با قرآن در یادگیری بهتر آنها به قرآن کمک زیادی می‌کند
captcha