کد خبر: 3659728
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۲

اعلام آمادگی 150 هیئت مذهبی برای برپایی مراسم اربعین حسینی

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی قروه از اعلام آمادگی 150 هیئت مذهبی برای برپایی مراسم عزاداری اربعین سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) خبر داد.

حجت‌الاسلام علی‌محسن منتشلو، رئیس اداره تبلیغات اسلامی قروه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، از آمادگی 150 هیئت مذهبی برای برپایی مراسم عزاداری اربعین سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه السلام خبر داد.

وی اعلام برپایی مراسم های عزاداری در سطح شهرستان قروه، سخنرانی روحانیون، برگزاری زیارت اربعین همزمان با مراسم های عزاداری توسط هیئات مذهبی، مساجد، تکایا، در اربعین حسینی را از برنامه های تبلیغات اسلامی قروه عنوان کرد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قروه آمادگی کامل خود را برای هر چه باشکوه‌تر برگزار کردن این مراسم اعلام کرد و از جمله این اقدامات اطلاع‌رسانی عمومی، نصب پلاکارد در معابر و میادین شهر قروه، توزیع پوستر و تراکت خواهد بود.

وی بیان کرد: برگزاری مراسم اربعین حسینی باید رنگ و بوی مردمی داشته باشد و در حالی که ادارات و نهادها وظایف خود را در این مورد انجام می‌دهند باید نقش اصلی برگزاری مراسم با مردم باشد.

حجت‌الاسلام منتشلو بر لزوم آماده سازی مساجد و مهمانسراها برای استقبال از کاروان‌های حرم امام حسین علیه السلام در شهرستان تاکید و عنوان کرد: با توجه به اینکه در فصول سرد سال قرار داریم باید تمامی مهمانسراها و مساجد اماده استقبال مناسب از کاروان هایی که از شهرستان عبور خواهند کرد باشند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قروه اجرای مناسب برنامه‌های اربعین حسینی در شهرستان را ضروری دانست و یادآور شد: با وجودی که برنامه‌های اربعین حسینی به صورت مردمی و خودجوش برگزار می‌شود، اما تمامی نهادها و ارگان‌ها نیز وظیفه دارند در هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن این مراسم اهتمام داشته باشند.

captcha