کد خبر: 3660285
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۲

توصیه‌ی جانشین پلیس آگاهی ناجا به زائران اربعین

گروه اجتماعی: جانشین پلیس آگاهی ناجا با اشاره به اینکه مردم به شایعات بی پایه و اساس توجه نکنند، گفت: توجه به توصیه و هشدارهای پلیس به منظور افزایش ضریب امنیتی زائران اربعین حسینی (ع) است .

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، به نقل از کانال اطلاع رسانی پلیس، مسعود منفرد، جانشین پلیس آگاهی ناجا اظهار کرد: نیروی انتظامی با تمام توان در خدمت زائران بوده و توصیه و هشدارهای پلیس به منظور افزایش ضریب امنیتی زائران مراسم اربعین است .
وی افزود: زائرانی که هنوز از مرزهای کشور خارج نشده‌اند از گذاشتن اسناد و مدارک و اشیاء قیمتی در خودروهای شخصی خود خودداری کنند و برای پارک خودروهای خود از پارکینگ‌های تعیین شده و مورد اطمینان استفاده کنند .
جانشین پلیس آگاهی ناجا تصریح کرد: زائران برای این سفر معنوی گذرنامه معتبر و ویزا همراه داشته باشند و از همراه داشتن سایر مدارک شخصی خودداری کرده و به شایعات بی پایه و اساس توجه نکنند .
منفرد اضافه کرد: زائران فریب افراد سودجو و متقلب را نخورند و برای اخذ ویزا از طریق دفاتر معتبر و کنسولگری عراق در شهر ایلام اقدام کنند .
وی در پایان به زائران توصیه کرد: مراقب مدارک خود باشند و در صورت مفقودی مدارک، مراتب را در اسرع وقت به پلیس اطلاع دهند تا از بروز مشکل و سوء استفاده از مدارک زائران عزیز جلوگیری شود
captcha