کد خبر: 3660698
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۸
مهری:

رفت و آمد در جاده‌های استان ایلام پرحجم ولی روان است

گروه اجتماعی: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با تأکید بر اینکه وضعیت رفت و آمد در جاده‌های استان ایلام پرحجم ولی روان است، گفت: موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی باعث کاهش حوادث جاده‌ای می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام به نقل از کانال اطلاع رسانی پلیس، سردار تقی مهری، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا امروز در بازدید از محور سه راهی کارزان شهرستان "سیروان" اظهار کرد: طی بازدیدی که از محور استان ایلام داشته‌ایم، در ورودی استان، وضعیت رفت و آمد در جاده‌ها پرحجم ولی روان است و رانندگان عزیز هم به خوبی مراعات می‌کنند.
وی افزود: نکته‌ قابل توجه و قابل تحسین آن است که چندین ایستگاه صلواتی و موکب در حاشیه جاده‌ها مشاهده کردیم که مردم با شور و عشق و علاقه‌ای که به امام حسین(ع) دارند به صورت مردمی و خودجوش موکب‌ها را راه‌اندازی کرده‌اند و از زائران اربعین حسینی که وارد استان می‌شوند، پذیرایی می‌کنند.
رئیس پلیس راهور ناجا به نقش موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی در کاهش تصادفات اشاره و عنوان کرد: در ایام منتهی به اربعین که جاده‌های مرزی شلوغ‌تر هستند، راه‌اندازی ایستگاه‌های صلواتی و موکب‌ها باعث می‌شود رانندگان به اندازه کافی استراحت و با آرامش خاطر رانندگی کنند که این خود منجر به کاهش حوادث جاده‌ای تا حجم گسترده‌ای می‌شود.
مهری در پایان به زائرانی که از سفر عتبات عالیات در حال بازگشت هستند، توصیه کرد که پس از استراحت کامل با احتیاط رانندگی و از هر گونه سبقت و سرعت غیر مجاز جدا خودداری کنند.
captcha