کد خبر: 3661909
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۷

بصیرت لازمه شناخت لایه‌های آشکار و مخفی دشمنی دشمنان است

گروه اجتماعی: مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی در جمع کارکنان نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بصیرت لازمه شناخت لایه‌های اشکار و مخفی دشمنی دشمنان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام حمید برازش، مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 19 آبان‌ماه در جمع کارکنان نیروی انتظامی استان در سخنانی با تاکید بر تجهیز کارگزاران نظام اعم از نظامی و غیرنظامی، به سلاح علم و عمل، اظهار داشت: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به برکت اسلام و رهبری حکیمانه ولی فقیه الگوی کاملی برای عالمیان ترسیم نموده بطوری که روزبه‌روز علاقه و توجه آزادی‌خواهان و حتی مسلمانان به نظام ما بیشتر می‌شود.
وی افزود: همانطور که امام راحل در وصیت‌نامه سیاسی الهی خود اشاره کردند حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از اوجب واجبات است و بر همه فرض است که به هر وسیله ممکن از نظام دفاع کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بصیرت را لازمه دفاع معقول و مؤثر برشمرد و عنوان کرد: دشمنان برای مقابله با نظام از همه شیوه‌ها و ترفندها استفاده می‌کنند و از طرق مختلف این شیوه‌ها را انجام می‌دهند.
حجت‌الاسلام برازش خاطرنشان کرد: در مواقعی بعلت مواضع مرموزانه دشمن ممکن است سردرگمی پیش بیاید و نتوان متوجه توطئه‌های دشمنان شد لذا در این مواقع بصیرت چاره کار است و جز با بصیرت نمی‌توانیم از لایه‌های آشکار و یا پنهان از دشمنی دشمنان مطلع شویم. وی تصریح کرد: در این برهه از زمان و در شرایط کنونی دشمن ناچار است در قالب‌ها و عناوین دیگری به میدان بیاید، لذا باید بیش از هر زمان دیگر هوشیار و مواظب و مراقب رفتار دشمان باشیم.
captcha