به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سه کتاب حوزه کودکان صبح امروز، 21 آبان ماه با حضور نویسندگان، تصویرگران و شاعران این کتابها از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رونمایی شد.
زهره پریرخ، تصویرگر کتاب «قصههای من و مامان» در این مراسم گفت: برای ما دنیای کودک با تولد کودک آغاز میشود، اما رشد ماهها پیش از تولد آغاز شده است و این مهمترین مشخصهای است که کودک را هر لحظه متمایز میکند. در جریان این رشد، آگاهی و شناخت تواناییها و مهارتهای کودک افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه این کتاب رویکردی شناختی داشته و سبب میشود کودک با اشتیاق بیشتری به آن نشان دهد، افزود: آثارمان را در برابر کودکی دیدیم که تجربه اندک و احساساتی قوی دارد. کودکی که در برخورد با پدیدهها بیشتر به خودش فکر میکند و دید خودش به آن میپردازد و در عین سادگی پیچیده است و تخیل قوی و درک زیاد دارد و در این کتاب به تواناییهای شناختی کودک تکیه و تأکید شده است.
نیکو زرفشان، شاعر کتاب یادشده عنوان کرد: این کتاب به گونهای نوشته شده که برای فرزندخواندهها مناسب است و درواقع این کتاب نوعی تابوشکنی در مورد پذیرش این کودکان در خانواده یا جامعه است.
هوشنگ میرزایی، مدیر مؤسسه هفتسنگ و روانشناس کودک و رزاقی، روانشناس کودک بر اهمیت این کتاب و تولید کتابهایی با موضوع و برای کودکان فرزند خوانده تأکید کردند.
مجید عمیق، مترجم کتاب کودک نیز درباره کتاب «هندسه عصر حجری» گفت: برای آموزش و پرورش متأسفم که کاری که باید انجام دهد را کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به دوش میکشد و مسائل و موضوعاتی که به شناخت مخاطب کودک کمک میکند باید در کتابهای درسی گنجانده شود.
وی افزود: 40 سال است برای کودکان کار میکنم و حدود 600 کتاب ویژه این گروه منتشر کردهام و بر این امر واقفم و تأکید میکنم که در کتابهای کودک باید به نیاز کودک توجه کرد و مخاطبشناسی را در اولویت قرار داد.