مشاور فرهنگی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور تصریح کرد: فراهم کردن زمینه تعلیم قرآن برای همکاران و خانوادههای آنها جهت گسترش فرهنگ قرآنآموزی با برنامهریزی مناسب و مستمر، تربیت مدرس قرآن از میان همکاران، توسعه فرهنگ قرآنی در بین کارکنان و خانوادههای آنها، ارتقاء سطح سلامت شغلی، تعهد سازمانی و تکریم ارباب رجوع، بسترسازی مناسب برای احیاء روحیه انساندوستی و خدمت بیمنت، مقابله با تهاجم فرهنگی با اشاعه فرهنگ قرآنی و کاهش آسیبهای اجتماعی و جلوگیری از هدر رفت امکانات و ظرفیتها، از اهداف اصلی اجرای این طرح قرآنی هستند.
عقیلی در ادامه اظهار کرد: تاکنون تلاشها و زحمات زیاد و ارزندهای در زمینه توسعه فرهنگ قرآنآموزی در سازمان شده است و این برنامهریزی و کنترل مستمر برنامهها و پیشرفت کار، تلاشهای قبل را تکمیل خواهد کرد و اثربخشی را بالا خواهد برد.
مشاور فرهنگی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در ادامه با اشاره به نحوه اجرای طرح سفیران نور نیز بیان کرد: افرادی که داوطلبانه متقاضی مشارکت در اجرای طرح میشوند یعنی سفیران در مراکز و آموزشگاهها حداکثر دو نفر و حداقل یک نفر در هر شهرستان خواهند بود(یک نفر سفیر آقا و یک نفر سفیر خانم). همچنین، سفیران پس از معرفی طرح توسط رئیس مرکز شهرستان فرم تعهدنامه را مطالعه و امضا میکنند و در صورتی که داوطلبان بیش از یک نفر باشند، افراد داوطلب یک نفر را به نمایندگی انتخاب و معرفی خواهند کرد.
عقیلی همچنین، تصریح کرد: اجرای دستورالعملهای ابلاغی شورای راهبردی طرح، ثبت نام متقاضیان تدریس و معرفی آنها به شورا برای بررسی صلاحیت، ثبت نام متقاضیان آموزش، گروهبندی متقاضیان و تهیه شناسنامه گروهها، تهیه جدول زمانبندی اجرای دورههای آموزشی، کنترل و رصد کردن پیشرفت برنامهها و تهیه گزارشات طرح از وظایف اصلی سفیران در این طرح قرآنی است.