کد خبر: 3664658
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۱
مسئول نمایندگی ولي فقيه سپاه ناحیه امام سجاد(ع) شهرستان قزوین:

اصحاب رسانه با قلم خود از حق بسیج دفاع کنند

گروه فرهنگي: مسئول نمایندگی ولي فقيه سپاه ناحیه سجاد(ع) شهرستان قزوین گفت: نباید اجازه داد دشمنان با دسیسه‌ها و‌توطئه‌های خود حق و جایگاه بسیج را پایمال کنند از این رو وظیفه همه ما از جمله اصحاب رسانه این است که با قلم خود از حق بسیج دفاع کنیم.

به گزارش خبرگزاري بین‌المللی قرآن (ایکنا) از قزوین، نشست خبری و مطبوعاتی سپاه ناحیه امام سجاد(ع) شهرستان قزوین به مناسبت تشریح برنامه‌های هفته بسیج ظهر امروز با حضور اصحاب رسانه در مجتمع شهید آوینی برگزار شد.
حجت‌الاسلام حسین عدالتی شیبانی مسئول نمایندگی ولي فقيه سپاه ناحیه امام سجاد(ع) شهرستان قزوین، در این نشست با اشاره به برکات بسیج از زمان تشکیل خود در ۵ آذر ۵۸ تاکنون اظهار کرد: یکی از ملزومات افراد بسیجی داشتن بصیرت و آگاهی است.
وی افزود: بسیجیان با شکیبایی، تقوا و معنویت به جایگاه حق آشنا بوده و دست از آن برنمی‌دارند.
حجت‌الاسلام عدالتی شیبانی با اشاره به اینکه بسیجیان همواره در تمامی میادین انقلاب اسلامی حاضر هستند، گفت: در حادثه تلخ زلزله کرمانشاه بسیج با آمادگی کامل و تمام توان خود برای خدمت‌رسانی به مردم منطقه حاضر شده و به یاری مردم حادثه‌دیده شتافتند.
وی ادامه داد: داشتن آگاهی لازم و بصیرت از جمله ملاک‌های لازم برای یک بسیجی انقلابی است تا بتواند در صحنه‌های مختلف از ملت و کشور و دین خود دفاع کند.
مسئول نمایندگی ولي فقيه سپاه ناحیه امام سجاد(ع) شهرستان قزوین تاکید کرد: تمامی کسانی که در طول تاریخ از ارزش‌های انسانی و ایمانی دفاع کرده‌اند بسیجی هستند.
این مسئول عنوان کرد: نباید اجازه داد دشمنان با دسیسه‌ها و‌توطئه‌های خود حق و جایگاه بسیج را پایمال کنند از این رو وظیفه همه ما از جمله اصحاب رسانه این است که با قلم خود از حق بسیج دفاع کنیم.
حجت‌الاسلام عدالتی شیبانی در پایان بیان کرد: هر کس در هر جای این جهان که دارای افکار بسیجی است را باید بسیجی دانست و ملاک در این میان داشتن کارت بسیجی نیست.
به گزارش ایکنا در هفته بسیج که از ۲۹ آبان تا ۵ آذر خواهد بود بیش از ۱۳۰ عنوان برنامه در ۴ عرصه دفاعی، فرهنگی، علمی و خدمت‌رسانی توسط سپاه ناحیه امام سجاد قزوین برگزار خواهد شد.
captcha