کد خبر: 3665431
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۲

تداوم کمک‌های مردمی به زلزله‌زدگان کرمانشاه + عکس

کانون خبرنگاران نبأ: موج کمک‌های خودجوش مردمی شهرستان اسلامشهر برای یاری رساندن به مردم زلزله‌زده استان کرمانشاه همچنان ادامه دارد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، همچنان بعد از گذشت حدود هشت روز از وقوع زلزله 7/3 ریشتری در استان کرمانشاه مردم شهرستان اسلامشهر کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود را به ناحیه مقاومت بسیج سیدالشهدا(ع) اسلامشهر تحویل و کمک‌ها توسط پاسداران زحمتکش این ناحیه بسته‌بندی و به مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه ارسال می‌شود.
مردم شهرستان اسلامشهر می‌توانند اقلامی مانند مواد غذایی کنسروی، وسایل گرمایشی، پتو، مواد بهداشتی، البسه، آب معدنی و هر آنچه که نیازهای مورد نیاز مردم است را برای هموطنان تهیه کنند و به مساجد و پایگاه‌های مقاومت بسیج سطح شهرستان تحویل دهند تا در کمترین زمان به دست هموطنان زلزله‌زده برسد.




حسین رشیدی
captcha