کد خبر: 3666060
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۸
یادداشت وارده/

شهید طهرانی مقدم و اهتمام ویژه به قرآن

کانون خبرنگاران نبأ: شهید طهرانی‌مقدم اهل روضه و تعظیم شعائر بود و گویی آیه شریفه و «من یعظم شعائر الله فانها من تقوی القلوب» را کاملا فهمیده بود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، سید محمد حسن تقی‌زاده، نویسنده و پژوهشگر امور مذهبی، یادداشتی را اختصاص به شهید والامقام حسن طهرانی مقدم داد که در ادامه می‌خوانید.


شهید طهرانی مقدم، دانشمندی بی ادعا و پارسایی پرتلاش و مردی بزرگ از تبار انقلاب خمینی، انسانی بی ادعا، رازداری متدین و بالاخره دانشمندی بزرگ که لقب پدر موشکی ایران گرفته است و جا دارد به عنوان الگویی مناسب و بی‌بدیل برای جوانان نشان داده شود و به غیرتمندان این سرزمین باید درس ایثار، عشق، فداکاری، ایمان، تقو او را در مدارس از چنین پارسایی بی ادعا آموزش داد. 

مراتب ایمان و تقوی
اگر در زندگی سراسر مجاهدت این انسان کم نظیر  نظر بیفکنیم می‌بینیم با فردی مواجهیم که کلیه کارهایش و فعالیتهایش دائر مدار ایمان بوده است.
از خصایصی که در مصاحبه‌های اعضای محترم خانواده ایشان و برخی همرزمان ایشان دیده می‌شود، اهتمام جدی به نماز اول وقت بوده است و هیچ کاری را به آن ترجیح نمی‌داد و گویی روایات و آیات نماز را کاملا درک کرده بود.
شهید طهرانی مقدم اهل روضه و تعظیم شعائر بود و گویی آیه شریفه و من یعظم شعائر الله فانها من تقوی القلوب را کاملا فهمیده بود.
همچنین وی توسل را سرلوحه امور خود قرار داده بود و خطاب به جوانان می‌گفت، ما یک ویژگی و امتیازی داریم که آنها ندارند ما توسل به اهل بیت را داریم و آنها ندارند.
و باز در  مسیر عبادی ایشان، اخلاص در کارها را می‌توان ذکر کرد که در تمام زندگیش موج می‌زد و کارهایش را فقط برای رضای خدا انجام می‌داد و سعی داشت کارهای خیر و ثواب را انجام دهد و عاشق چنین اموری بود.
آن شهید سعید اهل ریا و زهد فروشی نبود و از ظاهر وی کسی نمی‌توانست عمق عرفان و زهدش را تشخیص دهد.
وی اهل سیر و سلوک بود و از جمله قانتین اللیل قلمداد می‌شد، به حدی که در سرمای شدید بیابان‌های محل کار گرفته تا گرمای تلطیف شده منزل، نیمه‌های شب بلند شده و به عبادت معبود و خالق خود می‌پرداخت و بسیار اهل دعا و نیایش بود وی بسیار قرآن می‌خواند و زیارت عاشورایش ترک نمی‌شد و روزهای جمعه مبادرت به خواندن دعای سمات می‌نمود.
 او در مجموع، عارفی عامل، مجاهدی فی سبیل الله  و بی ریا و سختکوش بود.
 
سبک زندگی بر مبنای اخلاق مداری
آن شهید عزیز همیشه بشاش، شوخ طبع و بسیار شیک پوش و مرتب بود و لباس‌هایش معمولا با رنگ‌های مناسب و یکدست بود و خوش قولی از صفات بارز ایشان بود وی به هیچ وجه کسی را تحقیر نمی‌کرد و در امور خیریه نیز بسیار فعال بود.
ایشان در ورزش بسیار فعال بود و در رشته‌های کوهنوردی، صخره نوردی، تیراندازی، والیبال و فوتبال فعالیت می‌نمود. ایشان با اعتماد به نفس بسیار بالا و خودباوری بسیار عالی به دنبال هوشمندی کشور و  جهان اسلام بود شهید والامقام دارای چندین دکترای افتخاری شیمی و هوافضا بود.
وی مبتکر سوخت جامد موشکی است و معتقد بود همه جوان‌های ما باید به اندازه چند جوان دیگر کار انجام دهند.
سبک زندگی این عزیز سفرکرده به انجام واجبات و ترک محرمات بوده و از طرفی مبادرت به انجام مستحبات  و ترک محرمات سر لوحه زندگیش بوده است.
وی عاشق شهادت بود و برای شهادت لحظه شماری می‌کرد. برخوردهای وی سرشار از محبت و لطف نسبت به اطرافیانش بود و رابطه اش با اعضای خانواده نیز بسیار محبت آمیز ،عاطفی و عمیق بود.
پدر موشکی ایران بسیار شجاع، ریسک پذیر و در عین حال با تدبیر و با احتیاط، غیرتمند، عزتمند و باصلابت بود.

تبعیت
شهید بزرگوار طهرانی مقدم تابع محض ولی فقیه و عاشق مقام معظم رهبری حفظه الله بود و ارتباط تنگاتنگی با ایشان داشت و مطیع امر مولی را به معنای واقعی ظاهر کرده بود.
از طرفی مقام عظمای ولایت و فرمانده کل قوا به  این سرباز دلاور لقب دانشمند دادند. شهید دلاور عرصه موشکی عینیتی برای جوانان امروز ماست و معتقد بود، همه جوانان باید باندازه چند جوان دیگر کارهارا انجام دهند؛ وی جهاد تدافعی در جنگ تحمیلی را به جهاد علمی تبدیل نمود و اعتقاد داشت که ما کارهایی را که کسی نتوانسته انجام دهد را باید  به نتیجه برسانیم.
سفارش این ابر مرد موشکی ایران به جوانان این بود که: ما با بقیه هیچ فرقی نداریم امریکا، اروپا و کشورهای دیگری که فعالیت علمی دارند، هیچ فرقی با ما ندارند و جوانان را به خودباوری علمی همراه با توسل به ائمه معصومین  علیهم السلام سفارش می‌نمود و می‌گفت: آنها اگر با هزار بار آزمایش و کار بتوانند به نتیجه برسند، ما با توسل، میانبر زده و زودتر به مقصد می‌رسیم پس وقتی آنها توانستند ما هم می‌توانیم.
خوشا به حالت که عاش سعیدا ومات شهیدا...روحش شاد و راهش  پررهرو باد.
سید محمد حسن تقی‌زاده



captcha