به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسانشمالی، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی؛ دبیر دومین جشنواره شعر کوتاه استان با اشاره به ارسال ۷۵۶ اثر از ۱۶۷ شاعر به دبیرخانه دومین جشنواره شعر کوتاه استان، گفت: از این تعداد ٢٩٢ اثر از ٦٠ شاعر در بخش شعر سپید، ١٩٤ اثر از ٤٣ شاعر در بخش شعر کلاسیک، ٨٨ اثر از ١٨ شاعر در بخش اشعار کرمانجی، ٣٣ اثر از هشت شاعر در بخش اشعار تاتی، ١١ اثر از دو شاعر در بخش اشعار ترکی، ٥٨ اثر از ١٦ شاعر در بخش نوقلم و ٨٠ اثر از ٢٠ شاعر در بخش اشعار جنبی است.
مجید شاکری بیان کرد: این جشنواره در دو بخش اصلی و جنبی و در قالب های دوبیتی، مفردات و تک بیت، طرح و سه گانی، سه خشتی، رباعی و دوبیتی کرمانجی و قالب های کوتاه ترکی و ترکمنی برگزار می شود.
وی همچنین افزود: آثار در بخش اصلی با موضوع آزاد و در بخش جنبی با موضوعات اقتصاد مقاومتی، شهدای مدافع حرم و ادبیات پایداری تعیین شده است.
وی اظهار کرد: در هر یک از بخشهای شعر سپید و کلاسیک سه برگزیده و در بخشهای نوقلم و بخش جنبی دو برگزیده معرفی خواهند شد.
شاکری با اشاره به مشارکت ١٦٧ شاعر به تفکیک هر شهرستان، افزود: ٧٨ نفر از شهرستان بجنورد، ٢٩ نفر از شیروان، ٢٨ نفر از مانه و سملقان، ١٧ نفر از اسفراین، ٩ نفر از فاروج، چهار نفر از گرمه و از شهرستانهای جاجرم و راز و جرگلان نیز به تفکیک یک نفر، آثار خود را برای شرکت در این جشنواره ارسال کرده اند.