کد خبر: 3668426
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۱
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی:

مقام مجاهدان و ایثارگران در محضر خداوند رفیع است

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: همه ملت ایران اسلامی مدیون خون شهدا بوده و وظیفه دارند پیروان راستین راه آنان باشند در این بین مقام رفیع مجاهدان و ایثارگران نیز قابل انکار بر امت های اسلامی نیست.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی امروز 9 آذر حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی امام جمعه ارومیه و نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی در اجلاس ایثارگران کنگره ملی 12 هزار شهید آذربایجان غربی اظهار داشت: خداوند در قرآن کریم 3 نوع ایثار را مطرح کرده است که به معنای ترجیح دادن دیگران بر خود است.

وی با بیان اینکه مقدم داشتن دیگران بر خود نوع اول ایثار است، افزود: ترجیح دادن آخرت بر دنیا نوع دوم ایثار است که انسان در صورت ترجیح دنیا اهل جهنم و اگر آخرت را ترجیح بدهد اهل بهشت می شود.

حجت الاسلام قریشی با بیان اینکه برگزیده شدن توسط خداوند نوع سوم ایثار است، ادامه داد: برادران یوسف که او را درچاه انداخته بودند ولی به اذن خداوند یوسف عزیز مصر شد، برادرانش گفتند ما خطا کردیم و خداوند تو را برگزید که این نوع سوم ایثار است.

امام جمعه ارومیه با اشاره به دلالت هر سه نوع ایثار بر شهدای انقلاب اسلامی، تاکید کرد: اینکه برخی توفیق حضور در جبهه ها را نیافتند، بدلیل اینست که از سوی پروردگار متعال انتخاب نشدند و تمام شهدا انتخاب خداوند هستند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با اشاره به رشادت های جوانان مومن ایران اسلامی در دوران انقلاب و دفاع مقدس، ادامه داد: اگر این جوانان در دوران امیرالمومنین بودند آن حضرت حکومت جهانی تشکیل می دادند و اینطور که در نهج البلاغه امیرالمومنین (ع) از اصحاب خود می نالند تنها نمی ماندند.

وی با تاکید بر گرامیداشت مقام خانواده شهدا، افزود: مقام مجاهدان در نزد خداوند بسیار رفیع و بلندمرتبه است طوریکه در بهشت دری است بنام باب مجاهدین که مجاهدان در روز قیامت از آن در وارد بهشت الهی می شوند.

captcha