کد خبر: 3668822
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۶

مادران شهدا رهروان مکتب زينب کبری(س) هستند

کانون خبرنگاران نبأ: فرمانده یگان ویژه آذربایجان شرقی با بیان اینکه تحمل و بردباری مادران شهدا قابل تحسین است، گفت: آنان در حقیقت رهروان مکتب زینب کبری(س) هستند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از  پايگاه خبري پليس، سرهنگ سیدرضا موسوی، فرمانده یگان ویژه آذربایجان شرقی در دیدار با مادر شهید گرانقدرحمید کرد اوغلی از شهدای لشکر 28 روح‌الله تحمل و بردباری مادران شهدا را قابل تحسین برشمرد و اظهار کرد: مادران شهدا رهروان مکتب زينب کبری(س) هستند.
وی از شهدا به‌عنوان اسوه‌های بصيرت، شهادت‌طلبی، ولايت‌مداری و عمل به‌موقع در تمام قرن‌ها و اعصار ياد کرد و افزود: اين عزيزان با تلاش و مقاومت در مقابل دشمنان سربلندی و سرافرازی را برای کشور به ارمغان آوردند چراکه اين عزيزان در دامان مادرانی همچون حضرت زينب(س) پرورش يافته‌اند.
سرهنگ موسوی منظور از حضور در منزل این شهید بزرگوار را شناخت سیره شهدا عنوان کرد و گفت: آشنایی با سیره، زندگی و پیام شهدا، راه درست زندگی را به انسان می‌آموزد، باید راه شهدا را ادامه دهیم، این راه همان هدف والایی است که همگی برای حفظ اسلام، کشور و حفظ ارزش‌ها، جان خودشان را فدا کرده‌اند؛ امیدواریم همگی این توفیق را داشته باشیم که راه شهدا را ادامه دهیم و شرمنده آنان نشویم.
وی با اشاره به اینکه گذر زمان اهمیت قدرشناسی از این عزیزان و خانواده‌هایشان را بر ما بیشتر می‌کند، عنوان کرد: در این میان آنچه مثال زدنی و قابل تحسین است، صبوری خانواده‌های ایثارگر به خصوص مادران محترمه شهداست که ضرورت و اهمیت قدردانی و خدمت به این عزیزان را بیشتر می‌کند.
این مقام انتظامی با تجلیل از بردباری مادر این شهید معزز، بیان کرد: اگر رشادت‌های شهدا نبود امروز باید در داخل کشور با سلفی‌ها و تکفیری‌ها مبارزه می‌کردیم و پرچمدار این موفقیت در اصل عنایت آقا امام زمان(عج)، لطف خدا و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است که شهدا با حرکت در این مسیر پرخیر و برکت با خدای خویش معامله کرده و سعادتمند شدند.
یادآور می‌شود، شهید حمید کرد اوغلی در هفدهم اسفند‌ماه سال 1362 در جزیزه مجنون به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
فرهاد زمانی
captcha