کد خبر: 3669409
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۸

وحدت تنها اکسیر جامعه مسلمین جهان است

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به اینکه وحدت لازمه جامعه اسلامی است، گفت: امروز وحدت تنها اکسیری است که می‌تواند جامعه مسلمین جهان را از این گرفتاری نجات دهد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا ملکی، معاون فرهنگی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان امروز، 12 آذر در مراسم «در ساحت قرآن» که در سالن اجتماعات بیمارستان الزهرا(س) رشت برگزار شد، ضمن تبریک هفته وحدت، اظهار کرد: هفته وحدت یکی از یادگاران بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران است.

وی تحقق وحدت حقیقی بین مسلمین جهان را که آرزوی همه دلسوزان امت اسلامی است، بسی سخت و دشوار دانست و افزود: وحدت مصلحتی یا عارضی که بر مبنای برخی ملاحظات در بین گروهی انجام می شود، نیز کاربردی اساسی بین امت اسلامی نخواهد داشت و تنها وحدتی که می‌تواند مبنای کار امت اسلامی قرار گیرد، همان وحدت معقول است که پایه و اساس آن بر مبنای اصول پایه‌گذاری شده است.

حجت‌الاسلام ملکی با اشاره به اینکه وحدت لازمه جامعه اسلامی است، تصریح کرد: اگر امروز جامعه اسلامی بر اساس مبانی، اصول و مشترکات فراوانی که دارند، با هم متحد شوند، دیگر جایی برای گروه‌های تکفیری و داعش در منطقه مسلمین وجود نخواه داشت.

معاون فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطرنشان کرد: امروز وحدت تنها اکسیری است که می‌تواند جامعه مسلمین جهان را از این گرفتاری نجات دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سلیمانی، امام جمعه لنگرود نیز در این مراسم، گفت: قرآن کریم تنها شاهکار بزرگ آفرینش است، شاهکاری که می‌توان در محضر آن ادب و شرف بی نهایت برای نفوس تشنه بشری دریافت کرد.

وی نام جلاله خداوند رحمان را از اسمایی دانست که جان عطشناک انسان می تواند تنها از آن اثر بگیرد و سیراب شود و اضافه کرد: باید کاری کنیم تا تفکر قرآنی در جامعه نهادینه شود، اگر تفکر قرآنی بر جامعه ای حاکم شود، آن وقت افول و سقوط آن جامعه بسیار کمتر است.

این کارشناس دینی یادآور شد: صرفا با نگهداشتن قرآن و تلاوت آن نمی‌توان جامعه‌ای قرآنی داشت، بلکه رفتار و منش ما باید بر مبنای قرآن و رفتار قرآنی ما در تمامی صحنه‌های زندگی جاری و ساری شود.

captcha