کد خبر: 3669647
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۵

برگزاری کارگاه آموزشی تعالی و تحکیم مبانی خانواده در کردستان

گروه فرهنگی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان از برگزاری کارگاه آموزشی تعالی و تحکیم مبانی خانواده با حضور کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و خانواده های آنان دیروز، 13 آذرماه در مجتمع نور استان خبر داد.

محمد سلیمانی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص) و گرامیداشت هفته وحدت با مشارکت ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کارگاه آموزشی تعالی و تحکیم مبانی خانواده در سنندج برگزار شد.
وی افزود: با توجه به اهمیت جایگاه خانواده و نقش پدر و مادر در تربیت فرزندان و تعامل منطقی با فرزندان جوان و نوجوان به ویژه در شرایط امروز که از پیچیدگی‌های خاصی برخوردار است و تهدیدات فضای مجازی برای مبانی و انسجام خانواده، این کارگاه آموزشی برگزار شد.
سلیمانی با اشاره به اینکه اولین کانون تربیتی و آموزشی که انسان به آن قدم می‌گذارد، کانون خانواده است، عنوان کرد: باید گفت نقش پدر و مادر در خانواده و به ویژه تربیت فرزندان و ارائه الگوی تربیتی به آنان نقشی بی بدیل است و پدر و مادر به نوعی آیینه تمام نمای فرزندان هستند.
وی در پایان یادآور شد: یکی از رسالت‌های خطیر تشکیل خانواده همان تربیت فرزندان صالح و اینکه آنان ثمره زندگی مشترک پدر و مادر هستند، است.

captcha