کد خبر: 3675638
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۸
بهبودی:

اختصاص اعتبار به فعالیت‌های قرآنی؛ سرمایه‌گذاری درازمدت

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان با انتقاد از کاهش بودجه‌‌های قرآنی گفت: اختصاص اعتبار در زمینه فعالیت‌های قرآنی هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری در درازمدت است.

حجت‌الاسلام علیرضا بهبودی، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان اظهار کرد: حضور در عرصه فعالیت‌های دینی و قرآنی اقدامی است که هر مسلمان باید به وسع خود در انجام آن اهتمام داشته باشد.
 
وی با اشاره به اینکه اقدامات دینی و فرهنگی، زمان‌بر هستند و برای به ثمر رسیدن نیاز به حمایت دارند، افزود: یکی از حمایت‌هایی که باید در این زمینه مورد توجه قرار گیرد، اختصاص بودجه و تامین منابع مالی مورد نیاز است.
 
حجت‌الاسلام بهبودی با اشاره به کاهش تخصیص اعتبارات قرآنی گفت: شاید اولین سوالی که به ذهن خطور کند، این است که اصلا مگر فعالیت‌های قرآنی نیاز به بودجه دارد که باید گفت بله. اتفاقا این حوزه نیاز به بودجه دارد زیرا در جامعه اسلامی اولین اصل قرآن است و باید با جدیت برای نهادینه کردن تعالیم آیات نورانی وحی تلاش شود.
 
وی افزود: وقتی برای برگزاری برنامه‌های مختلف از جمله کنسرت و دعوت از خواننده و هنرمندان هزینه‌های کلان صرف می‌شود، بی‌انصافی است که فعالیت‌های قرآنی مهجور مانده و برای دعوت از یک قاری یا حافظ پولی نداشته باشیم.
 
رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان تاکید کرد: فلسفه شکل‌گیری موسسات و خانه‌های قرآن فعالیت بر اساس حضور مردم است ولی این موسسات بدون حمایت مالی توان اجرای برخی از برنامه‌های ملی را ندارند در حالی که با تامین اعتبار و در سال‌های گذشته شاهد برگزاری برنامه‌های خوبی بودیم که از آن جمله می‌توان اعطای مدرک به حفّاظ و طرح ملی بشارت، طرح استعدادهای قرآنی و مصباح الهدی را نام برد.
 
وی با اشاره به برنامه بازدید از موسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی استان، افزود: این بازدید در راستای بازبینی فعالیت این مراکز و بررسی مسائل و مشکلات فراروی آنهاست که در بسیاری از خانه‌های قرآن با کمبود رحل و قرآن مواجه هستیم و این اصلا در شان یک جامعه اسلامی نیست.
 
حجت‌الاسلام بهبودی تصریح کرد: اساس فعالیت موسسات و خانه‌های قرآن بر فعالیت مردمی است ولی آیا این مراکز می‌توانند در زمینه فضاسازی شهری و فرهنگی و برنامه‌های کلان ورود پیدا کنند که در اینجا باید با تامین اعتبار روند اقدامات قرآنی را تسریع کرد.
 
رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان با تاکید بر اینکه اختصاص اعتبار در زمینه فعالیت‌های قرآنی هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری در درازمدت است، گفت: این در حالی است که امسال فعالیت‌های قرآنی استان بودجه بسیار کمی داشت و این مبلغ هنوز هم اختصاص نیافته است.
 
حجت‌الاسلام بهبودی به پیگیری‌‌های رئیس دارالقرآن کشور از طریق مجلس اشاره و تصریح کرد: نمایندگان استان‌ها نیز با اهتمام خود باید در این زمینه بتوانند با تصویب لایحه در مجلس شورای اسلامی قدری از این بی‌مهری به بودجه‌های قرآنی را برطرف کنند.
captcha