گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی قروه گفت: نسل جوان و نوجوان امروز بیشتر از پیش نیازمند ارائه صحیح معارف اسلامی است و ما باید در صدد اجرای این برنامه مؤثر به صورت عالی باشیم.
حجتالاسلام علیمحسن منتشلو، رئیس اداره تبلیغات اسلامی قروه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کردستان، با اشاره به سرکشی از گفتمانهای دینی دانشآموزی برگزارشده اظهار کرد: نسل جوان و نوجوان امروز بیشتر از پیش نیازمند ارائه صحیح معارف اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه گفتمانهای دینی نقطه مثبت و تأثیرگذار در اشاعه فرهنگ و معارف اسلامی است، افزود: با لطف خداوند متعال در سال جاری گفتمانهای متعدد و بسیاری در مدارس سطح شهرستان برگزار شده است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی قروه بیان کرد: نسل جوان و نوجوان امروز بیشتر از پیش نیازمند ارائه صحیح معارف اسلامی است و ما باید در صدد اجرای این برنامه مؤثر به صورت عالی باشیم.
وی عنوان کرد: اگر بتوانیم با تدابیر صحیح و راهکارهای علمی همه ظرفیتها را شناسایی کنیم و در مرحله بعدی با برنامهریزی از ظرفیتها استفاده کنیم. بسیاری از ناهنجاریها و منکرات در جامعه از بین می روند و هزینه کمتری را هم در بر دارد.