کد خبر: 3676425
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۴
فقهی‌زاده عنوان کرد:

کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های نمایشگاه بین‌المللی قرآن ‌

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد در نخستین جلسه مجمع مشورتی بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن که با موضوع آسیب‌شناسی این نمایشگاه برگزار شد، بر کیفیت‌بخشی و غنابخشی به فعالیت‌های نمایشگاه قرآن تأکید کرد.

کیفیت‌بخشی و غنابخشی به فعالیت‌های نمایشگاه بین‌المللی قرآن ‌

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نخستین جلسه مجمع مشورتی بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با موضوع آسیب‌شناسی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، به ریاست عبدالهادی فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حضور گروهی از صاحبنظران حوزه قرآن و عترت برگزار شد.
در ابتدای این جلسه عبدالهادی فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اشاره به اینکه پیش از این نیز نشست‌هایی در رابطه با ابعاد گوناگون نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در محل معاونت قرآن و عترت برگزار شده گفت: یکی از اولویت‌های کاری خود را که در نخستین نشست خبری خود نیز اعلام کرده بودم ، کیفیت‌بخشی و غنابخشی به نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم بود که در میان فعالیت‌های معاونت از دیرباز از برجستگی و موقعیت ممتازی برخوردار است و به نوعی ویترین کارهای متعدد در حوزه‌های گوناگون به شمار می‌رود.
در این جلسه که با حضور ریاست سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نمایندگانی از معاونت هنری و نهادهای فعال در حوزه نمایشگاهی برگزار شد، فقهی‌زاده تصریح کرد: واقعیت این است که در تمام دوره‌های مرتبط با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توجه ویژه‌ای به نماشگاه بین‌المللی قرآن کریم شده است ولی همچنان لازم است درباره غنابخشی بیشتر فکر و رایزنی کرد و از این رو پیشنهاد می‌کنم به طور خاص توجه ویژه‌ای به تقویت جنبه عترت در نمایشگاه نشان داد که در این صورت تغییرات محتوایی مثبت و جدی در بخش های مختلف نمایشگاه پدید آمد.
فقهی‌زاده ضمن اشاره به اینکه جنبه محتوایی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم باید تقویت شود، بیان کرد: تقویت استانداردهای نمایشگاه، عدم استفاده از قالب‌های قدیمی، محتوا بخشی و همچنین، فضاسازی موثر برای جلب نگاه‌ها به سوی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم باید در اولویت قرار گیرد تا افراد و گروه‌های بیشتری بتوانند در نمایشگاه حضور پیدا کنند.
وی همچنین، توجه به مدل‌های محتوایی و نوآوری در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم را از موارد مهم در این زمینه دانست و عنوان کرد: عترت را باید طوری معنا کنیم که تمام ابهاماتی را که به اسلام ضربه می‌زند رفع کند. قرآن کریم و اهل بیت(ع) عامل وحدت بین مسلمانان جهان به شمار می‌روند.
یادآور می‌شود، حاضرین در این جلسه نسبت به واکاوی جنبه‌های محتوایی و اجرایی برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم نکاتی را بیان کردند و بر تغییرات مثبت در نمایشگاه‌های سال‌های آتی اظهار امیدواری کردند.

 

 

captcha