کد خبر: 3677034
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۷
سردار حسین رحیمی:

افرادی که شئونات اسلامی را رعایت نمی‌کنند آموزش می‌بینند/ آموزش جایگزین بازداشت

کانون خبرنگاران نبأ: فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه از این پس افرادی که شئونات اسلامی را رعایت نمی‌کنند دیگر به بازداشتگاه نمی‌روند، گفت: پلیس در برخورد با کسانی که شئونات اسلامی را رعایت نمی‌کنند، بحث آموزشی را در پیش گرفته و با برپایی ۱۲۱ جلسه، هفت هزار و ۹۱۳ نفر را آموزش داده است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، سردار حسین رحیمی، فرمانده انتظامی تهران بزرگ، ششم دی‌ماه در نخستین جشنواره «تهران شهر امن» به بحث امنیت پرداخت و گفت:‌ در شرایط فعلی، ما بهترین شرایط و وضعیت امنیتی را داریم.

رئیس پلیس پایتخت به مقایسه وضعیت امنیتی تهران با پایتخت‌های کشورهای اروپایی پرداخت و اظهار کرد: امنیت پایتخت ایران در بهترین وضعیت خود قرار دارد، اما باید گفت ما در بعد ذهنی امنیت دچار مشکل هستیم و آنچه بیشتر ناامنی داریم، احساس ناامنی وجود داریم.

وی به آمار معاونت عملیات پلیس تهران در جرائم پرداخت و گفت: ما فقط در بحث سرقت ۳ درصد افزایش داشته‌ایم اما در وضعیت ذهنی یا احساس امنیت، وضعیت‌مان قابل قبول نیست.

این مقام ارشد پلیس پایتخت به برقراری دوایر مشاوره در کلانتری‌ها و مقرهای پلیس پرداخت و گفت: ۶۲ هزار و ۱۹۵ پرونده با دخالت مراکز مشاوره‌ای پلیس منجر به صلح و سازش شد.

سردار رحیمی به رویکرد آموزشی و جامع‌محوری پلیس پایتخت پرداخت و اعلام کرد: در ۹ ماه گذشته ۲۸۷ هزار و ۴۰۲ نفر از دانش‌آموزان، دانشجویان، کارکنان و اصناف توسط همکاران من آموزش دیدند تا رفتارهای اشتباه‌شان را برطرف کنند، چراکه پلیس در رویکرد جدید خود تلاش می‌کند تا با اقدامات ایجابی و آموزشی، افرادی را که جرائم‌شان جنبه امنیتی ندارد، متوجه اشتباهشان کند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: پلیس در برخورد با کسانی که شئونات اسلامی را رعایت نمی‌کنند، بحث آموزشی را در پیش گرفته و با برپایی ۱۲۱ جلسه، هفت هزار و ۹۱۳ نفر را آموزش داده است.

وی اشاره کرد: از این پس افرادی که شئونات اسلامی را رعایت نکرده دیگر به بازداشتگاه نمی‌روند و پرونده برای‌شان تشکیل نمی‌شود. برخی در کلاس‌های آموزشی پلیس شرکت می‌کنند.

سردار رحیمی اظهار کرد: پلیس با قاچاقچیان، سارقان و مخلان نظم و امنیت هیچ تعارفی ندارد اما در جرایم غیرامنیتی به رویکرد آموزشی و ایجابی می‌اندیشد.

رئیس پلیس پایتخت به بحث اصلی امنیت پرداخت و تصریح کرد: مهم‌ترین و اساسی‌ترین نیاز جامعه امنیت است و مسئول برقراری نظم، انضباط و امنیت، حاکمیت است.

وی به بحث برون‌سپاری مسئولیت‌ها پرداخت و گفت: تنها حوزه‌ای را که نمی‌توان تحویل بخش خصوصی داد، بحث امنیت است، چراکه مسئولیتش با حاکمیت است. امنیت، تولیدی عمومی است و چیزی نیست که پلیس به تنهایی بتواند آن را ایجاد و ایجاب کند، چراکه همه باید با هم امنیت را تولید کنیم، اگرچه مسئولیت پلیس تأمین امنیت است.

سردار رحیمی عنوان کرد: مشتریان اصلی آرامش و امنیت، اقشار مختلف مردم هستند و نقطه آغازین حرکت به سمت فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی، علمی، آموزشی و... گوهر ارزشمندی به نام امنیت است.

وی به ابعاد امنیت پرداخت و گفت: امنیت بعد عینی، ذهنی و نسبی دارد؛ اصالت امنیت نسبی است و در بعد علمی امنیت باید همه اقشار، امنیت را به چشم ببینند.

سردار رحیمی به برگزاری جشن سال نو میلادی در خیلی از کشورها اشاره کرد و گفت: در حالی که هزاران هزار نفر در حال برگزاری جشن سال نو هستند، پلیس بسیاری از کشورها در حال آماده‌باش است تا تهدیدی متوجه شهروندان‌شان نباشد، در حالی که در ایران و به خصوص تهران، هم‌وطنان مسیحی ما در بهترین شرایط، مراسم جشن سال نو میلادی را برگزار می‌کنند.

فرهاد زمانی

captcha