کد خبر: 3677107
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۱

ابتکار در ترویج فرهنگ مطالعه در مدارس کردستان

گروه فرهنگی: معلم سنندجی در اقدامی پسندیده و قابل تقدیر گام مهمی در راستای ترویج فرهنگ کتاب خوانی در منطقه حاشیه ای نایسر سنندج برداشته است.

فریبا روحانی، رئیس کتابخانه عمومی شهید برهان عالی سنندج در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: خالد قادرمرزی معلم دلسوز دبیرستان متوسطه اول شهید رحمانی نایسر با همکاری کتابخانه عمومی شهید برهان عالی سنندج به طور مستمر به توزیع کتاب بین دانش‌آموزان این دبیرستان اقدام می‌کند.
وی افزود: این معلم هر ماه تعداد 60 عنوان کتاب با موضوعات متنوع از کتابخانه عمومی شهید برهان عالی سنندج به امانت می گیرد و آن را بین دانش آموزان پایه های هفتم، هشتم و نهم متوسطه دبیرستان شهید رحمانی سنندج که در منطقه حاشیه ای نایسر واقع است توزیع می کند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه منطقه نایسر سنندج با جمعیتی بالغ بر 80 هزار نفر فاقد کتابخانه عمومی است این اقدام می تواند گامی قابل تحسین برای ارتقای سطح دسترسی دانش‌آموزان به کتاب‌های غیر درسی باشد.
رئیس کتابخانه عمومی شهید برهان عالی سنندج عنوان کرد: کتاب‌هایی که توسط این معلم دلسوز به امانت گرفته می‌شود پس از پایان مهلت قانونی به کتابخانه عودت داده می شود و دوباره کتاب‌های جدیدی به امانت گرفته می شود.
روحانی گفت: یکی دیگر ار از اقدامات مفید و سازنده این معلم برگزاری نشست های کتاب خوان مدرسه ای به صورت ماهیانه است که می تواند در جلب توجه دانش اموزان به مطالعه کتاب های غیر درسی بسیار مفید باشد.
وی بیان کرد: با توجه به امکانات کم آموزشی در مدارس حاشیه شهر این امر می تواند گام مؤثری را در ایجاد تقویت و عادت به مطالعه و افزایش موفقیت تحصیلی دانش آموزان ایجاد نماید .
رئیس کتابخانه عمومی شهید برهان عالی سنندج در پایان یادآور شد: این کتابخانه در یک سال گذشته بالغ بر 200 جلد کتاب را به دبیرستان شهید رحمانی نایسر سنندج اهدا کرده است.

captcha