کد خبر: 3677977
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۸

اعتبارات دولتی پاسخگوی نیاز فعالیت‌های قرآنی هرمزگان نیست

مدیر دارالقرآن‌الکریم هرمزگان از فعالیت ۳۰۰ موسسه و خانه قرآن روستایی در استان خبر داد و گفت: اعتبارات و امکانات موجود پاسخگوی نیاز فعالیت‌های قرآنی نیست؛ از این رو ضروری است تا مسؤولان، حمایت ویژه‌ای از فعالان قرآنی هرمزگان داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) فارس نوشت: ناصر جعفرزاده با اشاره به نقش موسسات قرآنی در تقویت فرهنگ دینی و اسلامی، از این مراکز به عنوان کارگاه کوچک انسان‌سازی یاد‌ کرد و اظهارداشت: برای رسیدن به اهداف مورد نظر در پیشرفت و ترقی فرهنگ اسلامی قرآنی در جامعه باید از ظرفیت این موسسات به خوبی استفاده کرد.

وی با تاکید بر اینکه نقش فعالان قرآنی در رشد و بالندگی فرهنگ اسلامی بر کسی پنهان نیست، افزود: موسسات قرآنی، به‌ عنوان عضو کوچکی از جامعه نقش بسیار مهمی را در پیشرفت فرهنگ قرآنی و مهارت‌های زندگی ایفا می‌کنند.
مدیر دارالقرآن‌الکریم هرمزگان همچنین رویکرد قرآنی را نیاز اساسی جامعه کنونی دانست و تصریح کرد: توسعه و گسترش فعالیت‌های قرآنی در کشور وظیفه همه مسؤولان و دست‌اندرکاران نظام است اما در این میان، فعالان قرآنی از نقش تعیین کننده و سرنوشت‌سازی برخوردارند.
جعفرزاده با اشاره به نقش مهم موسسات و خانه‌های قرآن در ترویج فرهنگ قرآنی تصریح کرد: آموزش قرآن مساوی با آموزش دین است.
مدیر دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی هرمزگان همچنین افزود: مسؤولان خانه‌های قرآن شهری و روستایی هرمزگان با وجود عدم توانایی مالی در زمینه تجهیز و تامین برخی نیازمندی‌های این مراکز، همچنان به فعالیت خود در راستای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی ادامه می‌‌دهند.
وی با اشاره به نحوه اجرای برنامه‌‌های قرآنی در استان هرمزگان ابراز داشت: هر ساله ابلاغیه‌ای از سوی مرکز به استان ارسال و برنامه‌‌های قرآنی براساس آن اجرا می‌‌شود.
جعفرزاده در پایان تاکید کرد: اعتبارات و امکانات موجود پاسخگوی نیاز فعالیت‌های قرآنی نیست، ضروری است تا مسؤولان، حمایت ویژه‌ای از فعالان قرآنی هرمزگان داشته باشند.

captcha