کد خبر: 3678337
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۰
محمود فرهنگ:

بودجه سال آینده تئاتر مشخص نیست که بتوان در مورد سهم تئاتر دینی حرفی زد

گروه هنر: هنوز لوایح بودجه دولت در مجلس در حال بررسی است و حتی به شکل کلی مشخص نیست که سهم بودجه فرهنگ و هنر از کل مبلغ بودجه سال آینده کشور چه میزان است، با این فرض هنوز نمی‌توان در مورد بودجه تئاتر سال آینده اظهارنظری کرد چه برسد به مقوله تخصیص بودجه سال آینده تئاتر دینی.

بودجه سال آینده تئاتر مشخص نیست که بتوان در مورد سهم تئاتر دینی حرفی زد

محمود فرهنگ، مدیر کانون تئاتر دینی اداره کل هنرهای نمایشی ارشاد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: سال 95 این کانون توانست از اجرای 20 نمایش با مضامین دینی و قرآنی حمایت کند که این رقم در سال جاری به عدد 44 رسید و به طور حتم در سال آتی نیز سیر فزاینده آن ادامه خواهد داشت.

وی گفت: ما هنوز برنامه سال آینده کانون تئاتر دینی را ارائه نکرده‌ایم و لذا اظهار نظر در مورد بودجه اختصاص یافته به این‌گونه تئاتری در شرایطی که همچنان لوایح بودجه در مجلس در حال پیگیری و بررسی است و مشخص نیست سهم تصویبی هر یک از حوزه‌های ارشاد از کل مبلغ بودجه فرهنگ و هنر چقدر است، امری بیهوده به نظر می‌رسد.

فرهنگ تصریح کرد: حتی در صورت مشخص شدن سهم فرهنگ و هنر از بودجه کل کشور و اینکه چه میزان از این بودجه قرار است به عرصه هنرهای نمایشی اختصاص یابد، از آن به بعد است که مسئله جذب بودجه مطرح می‌شود و این امر بستگی به عواملی از جمله میزان علاقه‌مندی و دغدغه معاون جدید هنری وزارت ارشاد به هنرهای نمایشی و تئاتر دارد.

وی در مورد اظهارنظر یکی از مدیران تئاتری در مورد مشخص بودن و سه برابری شدن بودجه تئاتر در سال آینده گفت: به نظر می‌رسد این امر در حد یک رایزنی باشد به این معنی که مثلاً  فلان مدیر در مورد واحد و اداره و یا صنفی از تئاتر که مسئولیت آن را به عهده دارد توانسته وعده‌ای را گرفته و توانسته نظر مسئولان بالادستی را در این زمینه مساعد کند.

مدیر کانون تئاتر دینی ارشاد در مورد سرنوشت دایرة‌المعارف نمایش ایمانی که از سال‌های پیش فرهاد ناظرزاده کرمانی در حال تألیف و آماده سازی آن است گفت: استحضار دارید که این پروژه ابتدا با حمایت کانون تئاتر دینی قرار بود در یک مجلد 300 یا 400 صفحه‌ای به انجام برسد اما رفته رفته تشخیص داده شد که باید اثری فاخر و مرجعی در این زمینه گردآوری شود و لذا این دایرة‌المعارف تبدیل به یک مجموعه 3 جلدی قطور شد که طبیعتاً پروسه تألیف آن کمی به درازا کشید.

وی گفت: این مجموعه اکنون مراحل نهایی‌ آماده سازی خود را طی می‌کند و برای صدور مجوز نهایی به منظور چاپ و انتشار در اختیار مراجع مربوطه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفته است.

   

captcha