به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به کوشش کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین در ایام پیش از اربعین تعدادی از شعرای آئینی طی سه روز به کربلا سفر کردند تا با شعرای عراقی دیدار و گفتوگو کنند.
در نشست مشترک میان دو گروه شاعران، مقرر شد مجموعه مشترکی از اشعار ایرانی و عراقی به چاپ برسد. همچنین چند کلیپی با کمک عتبه حسینی با موضوع شعر در اربعین آماده شود که برخی از آنها تهیه، تصویرگذاری و صداگذاری شد. کلیپی عربی و ایرانی نیز آماده شده است.
مقرر شد شعرای عراقی برای حضور در جلسهای به مشهد بیایند تا ارتباط میان این دو گروه ادبی ایرانی و عراقی ادامه یابد. انتقال مضامین حماسی و عزتآفرینی از سوی شعرای ایرانی به اشعار عراقی و از آن سو توسط شعرهای شاعران عراقی به فرهنگ سرایش ایرانیان، موضوع مهمی است که در این تبادل نظر و تعامل مورد نظر قرار گرفته است.