کد خبر: 3679009
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۱

اتمام عملیات طرح های ساماندهی گلزار شهدا درآذربایجان غربی تا پایان سال جاری

گروه اجتماعی: معاون امورعمرانی استاندار آذربایجان غربی در جلسه کارگروه ساماندهی گلزار شهدای آذربایجان غربی گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ضامن سربلندی جامعه و نیز مقابله با تهاجم دشمنان است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری آذربایجان غربی امروز 13 دی تقی کهوریان معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی  با بیان اینکه شهدا مظهر عزت و آزادگی ایرانیان است گفت: نشر فرهنگ شهادت و ایثار در جامعه و آشناساختن جوانان با زندگی و آرمان های شهدا، ضامن سربلندی و سرافرازی ایران اسلامی درمقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان است و خدمت به شهدا و خانواده های معظم شهیدان وظیفه مهم مسولین و دست اندرکان در نهاد ها و سازمانهای دولتی است.


تقی کهوریان با اشاره به روند ساماندهی گلزار شهدا در استان افزود:کارهای ساماندهی مزار مطهر شهیدان در شهرها وروستاهای استان به مراحل پایانی رسیده و با تخصیص اعتبار مورد نیاز آن این طرح با پایان عملیات در تمامی گلزارهای استان هفته دولت سال 97 جشن ساماندهی گلزارهای مطهر شهدا در استان برگزار می شود.


وی در ادامه به شهرداران استان تاکید کرد: شهرداران و دهیاران در برنامه سالیانه خود منابع اعتباری مورد نیاز برای تامین خدمات مورد نیاز و نگهداری گلزارها و یادمان های شهدا پیش بینی کنند.


فعال مدیرکل بنیاد شهید و امورایثار گران آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت:از برنامه ساماندهی 1248 مزار شهدای باقی مانده در استان امسال 468 مزار ساماندهی شده که با اختصاص 18 میلیارد ریال مورد نیاز، ساماندهی 780 مزار تا پایان سال مالی جاری به اتمام می رسد.


در این جلسه با حضور مدیران کل مسئول در ساماندهی گلزار شهیدان، اجرای مصوبات جلسه قبل بررسی و مواردی که با نقص در اجرا مواجه شده اند با اتخاذ تدابیر لازم برای اجرا مورد تاکید قرار گرفتند و با اجرای آنها معاونت عمرانی استاندار اظهار امیدواری کردند در پایان سال مالی جرای با تحویل تمام گلزارها به شهرداریها و دهیاریها صرفا نگهداری از این گلزارها می باشد که حائز اهمیت بوده و باید مورد توجه مستمر قرار گیرد.

 

captcha