کد خبر: 3679244
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۲

انقلاب اسلامی ایران اتفاقی کم‌نظیر و بی‌بدیل بود

گروه اجتماعی: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران اتفاقی کم‌نظیر و بی‌بدیل بود زیرا رژیم سلطنت را در یک قیام فراگیر فرو ریخت و نظام اسلامی را ۴۰ سال با وجود همه توطئه‌ها استوار نگه داشته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، امروز در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تبریز در مصلای اعظم امام خمینی(ره) تبریز، گفت: انقلاب اسلامی ایران اتفاقی کم‌نظیر و بی‌بدیل بود زیرا رژیم سلطنت را در یک قیام فراگیر فرو ریخت و نظام اسلامی را ۴۰ سال با وجود همه توطئه‌ها استوار نگه داشته است.

وی با اشاره به بیانات گهربار مقام معظم رهبری در سخنرانی ۶ دی ماه مبنی بر اینکه ملت ایران از هفت خوانی عبور کرده که ملت‌های دیگر از یک خوان آن هم نتوانستند عبور کنند، گفت: شاهد بودیم که موجی از انقلاب‌های عربی طی سال‌های اخیر به راه افتاد اما در نهایت ناکام ماندند، انقلاب اسلامی ایران تنها انقلابی بود که هم رژیم به ظاهر مقتدر را از بین برد و هم نظام اسلامی را مستقر کرد .

 صالحی با اشاره به سه عامل اصلی سالم ماندن، پایداری و اقتدار انقلاب اسلامی ایران طی 40 سال، افزود: رهبری حکیمانه امام(ره) و مقام معظم رهبری، ریشه‌دار بودن اعتقادات دینی، ملی و مذهبی ایران و هوشیاری ملت ایران که در این 40 سال با بصیرت مسیر را دنبال کردند، سه عامل اصلی پایداری انقلاب اسلامی ایران است.
 
وی با اشاره به حدیثی از امام علی (ع) در مورد افراط و تفریط، گفت: خطراتی برای هر انقلابی و برای هر حرکت مردمی وجود دارد و عمده ترین خطری که برای انقلاب اسلامی ایران دیده می‌شود افراط ها و تفریط های فاقد بصیرت است.
 
صالحی ادامه داد: نقد و نصیحت  در انقلاب اسلامی ایران وجود دارد، نقدی که به شرایط زمانی توجه کرده و به خاطر منافع شخصی نباشد. اما گاهی حرکت‌هایی به بهانه نقد اتفاق افتاده که در جامعه نا امیدی پراکنده و تخم کینه پاشیده است، اینگونه موارد به نفع نظام اسلامی نیست.
 
وی با تاکید بر اینکه انقلابی بودن مهم است نه انقلابی نمایی و انقلابی گریزی! تشریح کرد: در روند انقلاب برخی قدم به قدم از آرمان های انقلاب فاصله گرفته و پایدار در شعارهای انقلاب نیستند و با شعارهای تند و افراطی می کوشند تا وحدت جامعه اسلامی را مخدوش کنند.
 
صالحی با بیان اینکه معیار انقلابی ماندن پایبندی به دین، اخلاق و ارزش‌های انقلاب است، افزود: مسئولان به طور حتم نیازمند نقد هستند اما در این حوزه نیز باید از افراط و تفریط پرهیز کنیم، چرا که دینداری، اخلاق و قانون اقتضا می‌کند که برای هر اتهامی، ابتدا محکمه‌ای شکل گرفته و مورد اثبات قرار گیرد. دین اجازه نمی‌دهد نسبت به برادر دینی مسلمان به نقدهای تکفیرگرایانه و تفسیرگرایانه بپردازیم چه برسد به مسئولان نظام اسلامی!
 
وی با بیان اینکه سلب اعتماد کردن مردم نسبت به مسئولان، جامعه را متلاطم می‌کند، افزود: هم مسئولان و هم مردم نبایند نسبت به مسیری که در جریان است خوش باور بوده و همچنین نباید بدبین و مایوس باشند! هم خوش باوری غلط است و هم بدبینی، باید شرایط را واقع بینانه اما با امید و تلاش مشاهده کرد.

صالحی ادامه داد: وقتی ما مسئولان به روند امور خوشبین بوده، واقعیت‌ها را کمتر مورد توجه قرار داده و بدبینی‌ها را گسترش دهیم؛ اتفاقات نادرستی پدید می‌آید.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه در خصوص تبریز اظهار کرد: تبریز تنها یک شهر نیست و حتی یک کلان‌شهر نیز نباید تعریف کرد بلکه این شهر پیشران ایران اسلامی است.

وی با بیان اینکه تبریز پایتخت تشیع کشور بوده و تشیع ایران مدیون این شهر است، افزود: تبریز شهری است که پیشران توسعه یک کشور بوده و بسیاری از اولین‌های ورود توسعه کشور از این شهر است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: این خطه پیشتاز علمای بزرگی همچون آیت‌الله جعفری، طباطبایی، امینی و ... بوده که مطالب ناب را براساس نیاز جهان منتقل کرده است.

وی با تاکید به اینکه نقطه آغازین حرکت بزرگ ایران به رهبری معمار کبیر انقلاب از شهر تبریز آغاز شده است، گفت: تبریز پیشتاز شهادت و ایثار بوده و شهدای محراب افتخار این شهر هستند.

captcha