کد خبر: 3679668
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۴

اهدای جهیزیه به 20 زوج زهانی

گروه اجتماعی: مسئول موسسه آبشار عاطفه‌های شهرهای اسفدن و زیرکوه گفت: 20 سری جهیزیه در شهر زهان به زوج‌های جوان نیازمند اهدا شد.

وحیده برزگر، مسئول موسسه آبشار عاطفه‌های شهرهای اسفدن و زیرکوه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: این سری جهیزیه‌های اهداشده شامل اقلام اساسی همچون گاز، بخاری، پتو، سماور، کولر، پنکه، فرش و تشک است.

وی ارزش این جهیزیه را 30 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: تاکنون این موسسه به 94 زوج جهیزیه اهدا کرده که ارزش آن 14 میلیون و صد هزار تومان است.
مسئول موسسه آبشار عاطفه‌های شهرهای اسفدن و زیرکوه یادآور شد: از فعالیت‌های دیگر این موسسه، اهدای سبد کالا، پوشاک، لوازم‌التحریر، اطعام نیازمندان، هزینه‌های درمانی و کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه است.

captcha