کد خبر: 3679882
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴

قتل پدر و مادرزن در یاسوج

گروه اجتماعی: فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: فردی در شهر یاسوج، پدر و مادر زن خود را به ضرب گلوله به کام مرگ کشاند و خانم خود به همراه فرد دیگری را راهی بیمارستان کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ازکهگیلویه و بویراحمد، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردارمهدی انصاری، فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد امروز، 17 دی‌ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ساعت 30 دقیقه بامداد امروز یکشنبه، 17 دی ماه فردی با مراجعه به منزل پدر خانم خود در یکی از روستاهای اطراف یاسوج، با شلیک اسلحه کلاشینکف پدر و مادر خانم خود را به کام مرگ ‌کشاند.
وی بیان کرد: همچنین در این تیراندازی این فرد، همسر و یکی از بستگان خانواده پدر خانم قاتل نیز زخمی و روانه بیمارستان شدند که وضعیت همسر قاتل مطلوب نیست.
فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: قاتل هم اکنون متواری شده اما اقدامات لازم برای دستگیری وی در کمترین زمان ممکن در دستور کار است.

captcha