کد خبر: 3680046
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۸

600 مسجد لرستان میزبان مراسم ۱۹ دی

گروه اجتماعی: کارشناس امور مساجد اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان از برگزاری مراسم 19 دی در 600 مسجد استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، توحید زارع‌منش، کارشناس امور مساجد اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان امروز دوشنبه، 18 دی در جمع خبرنگاران، از برگزاری مراسم 19 دی در 600 مسجد استان خبر داد و گفت: آن‌چه از بررسی نقش مسجد در صدر اسلام به دست می‌آید جامعیت مسجد در همه زمینه‌های عبادی، سیاسی، فرهنگی و... بوده است.
وی افزود: ازجمله ترفندهای استعمار و دشمنان داخلی و خارجی برای محو اسلام، خاموش کردن چراغ و رونق مساجد بوده است و امروز نیز تمام سعی و تلاش دشمنان در خلوت کردن مساجد به‌عنوان پایگاه ضد استکباری است.
زارع‌منش اضافه کرد: اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان با اشراف بر اهمیت و جایگاه مساجد با برنامه‌ریزی مناسب و جامع فعال‌سازی مساجد و رسیدگی به نیازمندی‌های آنها را به‌طور جدی در دستور کار خود قرار داده است لذا برگزاری مراسم ملی و مذهبی و جشن‌ها و عزاداری‌ها را در این جهت بسیار مؤثر می‌داند.
وی اظهارکرد: در این راستا ۶۰۰ مسجد این استان آمادگی خود را برای برگزاری مراسم ۱۹ دی (سالروز قیام خونین مردم قم در سال 56) اعلام کردند.

فعالیت ۸۷ مبلّغ و امام جماعت در مساجد بروجرد
رییس تبلیغات اسلامی شهرستان بروجرد از فعالیت 87 مبلغ و امام جماعت در مساجد شهری و روستایی این شهرستان خبرداد
حجت‌الاسلام صادق جعفرپور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجرد نیز در جمع خبرنگاران از فعالیت 87 مبلّغ و امام جماعت در مساجد شهری و روستایی این شهرستان خبرداد و گفت: تشکیل کلاس‌های معارف اسلامی، تبیین ارزش‌ها، دستاوردها و مبانی انقلاب اسلامی، برگزاری مراسم دعا و زیارت، اقامه نماز جماعت، سخنرانی و وعظ و خطابه، برپایی کلاس‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن‌کریم، تفسیر، برگزاری برنامه‌های مذهبی، فرهنگی و تبلیغی در راستای گسترش فرهنگ اسلامی و قرآنی، پاسخگویی به شبهات، نظارت بر فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی مساجد، برگزاری محافل آموزش قرآن‌کریم و... ازجمله فعالیت‌های روحانیون این شهرستان است.
وی افزود: امیدواریم با فعالیت‌هایی که از این مبلّغان شاهد هستیم شاهد اعتلای روزافزون فرهنگ ناب اسلام در شهرستان بروجرد و بخش‌ها و روستاهای تابعه این شهرستان به‌‌ویژه در بین قشر جوان و نوجوان باشیم.
فعالیت تبلیغی ۷۰ مبلّغ بومی در دلفان
حجت‌الاسلام علی شاهیوندی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دلفان نیز در جمع خبرنگاران، از فعالیت 70 مبلّغ بومی در سطح این شهرستان خبر داد و گفت: به‌منظور توسعه و تعمیق باورهای دینی و در راستای نهادینه کردن فرهنگ اسلامی در سطح شهرستان دلفان۷۰ مبلّغ دینی در سطح این شهرستان فعالیت تبلیغی دارند.
وی افزود: این تعداد روحانی درسطح مساجد شهری و روستایی و در قالب روحانیون مستقر، طرح هجرت و بومی آزاد فعالیت فرهنگی و تبلیغی دارند.
شاهیوندی ادامه داد: با توجه به ظرفیت مطلوب روستاها و وجود خانه‌های عالم ساخته شده وجود روحانی بیشتر در سطح شهرستان می‌تواند تحقق توسعه فرهنگ دینی را سرعت بخشد.

captcha