کد خبر: 3680637
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۰

خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران مایه افتخار جامعه هستند

کانون خبرنگاران نبأ: مرتضی رحمان‌زاده با بیان اینکه خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران مایه افتخار محلات هستند و خدمت به آنها افتخار بزرگی است، عنوان کرد: تمامی مردم و مسئولان وظیفه دارند تا قدردان ایثار، صبر، مقاومت و از خودگذشتگی خانواده شهدا باشند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، پیرو تأکیدات شهردار تهران مبنی بر گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا و جانبازان گرانقدر، مرتضی رحمان‌زاده، شهردار منطقه 13 به اتفاق هیئت همراه با حضور در منزل خانواده شهیدان علیرضا پورمند و شهید اصغر حسینی، با پدر و مادر این شهیدان دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این دیدار معنوی ضمن دلجویی از والدین شهدا یاد و خاطره این شهیدان سرافزار را گرامی داشت و گفت: عزت و افتخار کشور و دستاوردهای امروز مدیون از جان گذشتگی، ایثار و دلاوری شهدا و جانبازان گرانقدر است.

رحمان‌زاده در این دیدار با بیان اینکه خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران مایه افتخار محلات هستند و خدمت به آنها افتخار بزرگی است، عنوان کرد: تمامی مردم و مسئولان وظیفه دارند تا قدردان ایثار، صبر، مقاومت و از خودگذشتگی خانواده شهدا باشند.

شهردار منطقه 13 در پایان این دیدار معنوی با اهدای لوح سپاس از مقاومت، صبوری و ایثار این خانواده‌های معظم تجليل کرد.

یادآور می‌شود، شهیدان علیرضا پورمند و اصغر حسینی در سال‌های 76 و 62 در پادگان پرندک و سقز به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

هاله حاتمی

captcha